#Jomkurus

DEMICA PENAWAR UTK YG NAK KURUS Jgn salah faham tau, bila sebut penawar Demica ni bukan ubat. Tp hanyalah minuman tambahan utk sedut & perangkap lemak yg terkumpul dlm badan. Jgn risau, #Demica ni HALAL & ada SIRIM LAB TEST so 100% selamat utk dijadikan minuman diet harian. Ada ke yg nak #DemicaSquad guide sampai kurus? Komen “SAYA” . #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan


0💬Normal

Ada xsape2 kat sini nak diet tapi xberjaya sebab asyik craving macam2. Asal tengok makanan tergoda. Tengok iklan makanan terliur 😆😆😆 Korang boleh try APPECUT MAX, membantu buang toksin dalam badan n mengawal selera makan dan bantu korang xcraving mcam2 🤩🤩 Nak try sekotak? meh wasap www.wasap.my/601129007789 #appecut #appecutmax #appecutsungaipanjang #appecutfeedback sungaibesar #bertenaga #sihat #jomkurus


0💬Normal

Ada xsape2 kat sini nak diet tapi xberjaya sebab asyik craving macam2. Asal tengok makanan tergoda. Tengok iklan makanan terliur 😆😆😆 Korang boleh try APPECUT MAX, membantu buang toksin dalam badan n mengawal selera makan dan bantu korang xcraving mcam2 🤩🤩 Nak try sekotak? meh wasap www.wasap.my/601129007789 #appecut #appecutmax #appecutsungaipanjang #appecutfeedback sungaibesar #bertenaga #sihat #jomkurus


0💬Normal

ISTIMEWA UTK IBU LEPAS BERPANTANG YG NAK BODY LANGSING SEPERTI ANAK DARA Memang tak dinafikan, lepas bersalin ibu² mengadu berat naik mendadak akibat selera makan yg naik mencanak. Sampai suami pun tegur tak sabar nak tgk kita kurus balik 😭 . So, korang yg serius nak KURUS, sis suggest korang cuba dulu #DemicaMetabolismBooster dlm 2 minggu secara konsisten. Harga jimat tak sampai RM100 pun utk selim. Ada ke yg nak? #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan


0💬Normal

Ada xsape2 kat sini nak diet tapi xberjaya sebab asyik craving macam2. Asal tengok makanan tergoda. Tengok iklan makanan terliur 😆😆😆 Korang boleh try APPECUT MAX, membantu buang toksin dalam badan n mengawal selera makan dan bantu korang xcraving mcam2 🤩🤩 Nak try sekotak? meh wasap www.wasap.my/601129007789 #appecut #appecutmax #appecutsungaipanjang #appecutfeedback sungaibesar #bertenaga #sihat #jomkurus


0💬Normal

KURUS DGN DEMICA MIXBERRY Morning! Lepas breakfast terus consume 1 sachet #DemicaMixberry utk kenyang lebih lama dgn khasiat oat fiber. Dlm 2 minggu korang akn perasan perubahan pd ukur lilit badan yg makin kecil. Pipi, double chin, lengan, peha terus mengecut gais!☺️ . Sape dah try #DemicaMixberry ? Share la feedback kat ruang komen 👇 . #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan


0💬Normal

“SAYA NI SUKA MENGUNYAHHHH” . Biasa lah masa PKPB ni kerap kali kita bukak peti ais dan cari apa yang nak dikunyah 😂 . Tapi takpe! Boleh nak makan snackking tapi pilih apa yang nak dimakan dlu tau... Ni antara snackking yang boleh diterima, rendah calories dan sihat 🥰😍 . EXTENDED SYAWAL SPECIAL SALE! Kalau tak sempat nak capai berat ideal raya tahun 2020 ni, takpe redha je lah orang pakat tegur pipi bam bam lah, bulat lah bagai... Ada yang tegur “mentang mentang PKP, berat naik” buktikan kat dorang habis krisis ni uolls BOLEH CAPAI BERAT IDEAL dengan LUSLIMLABEB! So special untuk uolls sempena SPECIAL SYAWAL SALE NI, uolls dapat: 💝SPECIAL SYAWAL COLLECTION (KOTAK BARU) 🌟DISCOUNT setiap set! 👯‍♀️FREE SUPPORT GROUP (untuk Mega30 & Ultra60) 📦FREE POSTAGE 🎁EXTRA GIFT SPECIAL . Jangan lepaskan peluang ni lagi, siapa nak grab SYAWAL SPECIAL SALE ni boleh komen “syawal special” atau whatsapp Mommy Lyn di 0192519153 . Shopee: Viviolet.co . luslimlabeb #pilihansemulajadi #luslimlabebspecial #limitededition #luslimlabebtips #tipskuruscepat #kurussemulajadi #tipskurussihat #kurussecarasihat #eatcleanmalaysia #plussizemalaysia #kurussihat #kuruscepat #jomkurus #kurustanpaberlapar #kurusselepasbersalin #kurusbadan


0💬Normal

BUKTI DEMICA METABOLISM BOOSTER PERANGKAP LEMAK Terpaksa ubah tabiat makan semata-mata utk maintain selim? Sekarang Mimi makan je apa yg tekak Mimi nak. Tak risau dah sbb makanan yg Mimi telan dapat dicairkan dgn #DemicaMixberry bila Mimi konsisten amalkan Demica. Biarkan video ini berbicara utk buktikan keberkesanan #DemicaMixberry . #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni


0💬Normal

This is what you see on screen! I try my best to keep a smooth, clear streaming for you okayy... But don't panic if i suddenly freeze on squats. 😋 #piloxing #piloxingmalaysia #piloxingssp #piloxingeliteinstructor #jomkurus #malaysia #malaysian #senaman


0💬Normal

Terima kasih akak dah grab 3 botol A’laraa White Slim 😘 “Kita kurus sama2, kita cantik sama2” Sape2 yg nak COD boleh cepat2 contact kita ye 🙌🏻 COD available untuk semua kawasan Seri Kembangan, Putrajaya dan berdekatan 🚗 Yang nak pos pun boleh, postage available setiap hari 📦 ws 📲 +60139361346 http://www.wasap.my/60139361346/nakkuruscantik #alaraawhiteslim #alarabeauty #jomkurus #kurustanpadiet #kurusdanputih #kurusdalam7hari #fitchallenge #kurus #kurussecarasihat #jumkurus #kurusdancantik #supplementkurus #kurus #alaraawhiteslim #kopiviral #supplementdalaman #kuruscantik #alaraawhiteslimserikembangan #alaraawhiteslimputrajaya #alarawhiteslimpuchong


0💬Normal

PENYELESAIAN KEPADA MASALAH PERUT BUNCIT African mango 🥭 merupakan satu bahan PREMIUM dlm #DemicaCoklat & #DemicaMixberry utk bakar lemak badan. So, lemak perut korang yg melekat tu lama² akan cair & disingkirkan melalui air kecil atau peluh. Perut makin lama makin kempis! Yeayyyy 💃🏻 . Sape tak sabar nak cairkan lemak perut & seluruh badan dgn Demica Metabolism Booster? #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #AchaDemica


0💬Normal

Cara makan cherry berry ni senang sgt! Bukak sachet dan sedut je jelly tu.. mesti tak cukup makan satu sachet sebab sedap sangat! Macam makan agar agar sumi sumi tu hehe.. nak lagi sedap simpan cherry berry dlm peri.. makan time sejuk sejuk... nymm nyumm. . 1sachet je sehari boleh buat korang rasa nikmat poo poo tuuu heheheh😁😘. . Tak percaya cuba lah!. . #jomdetox #cherryberry #detox #lerntiq #slimdollz #jomkurus #bebydollz #bebydollzchocoslim #bebymaembong #sayanakkurus #kuruscepat #kurusdenganselamat


0💬Normal

ISTIMEWA UTK IBU LEPAS BERPANTANG YG NAK BODY LANGSING SEPERTI ANAK DARA Memang tak dinafikan, lepas bersalin ibu² mengadu berat naik mendadak akibat selera makan yg naik mencanak. Sampai suami pun tegur tak sabar nak tgk kita kurus balik 😭 . So, korang yg serius nak KURUS, sis suggest korang cuba dulu #DemicaMetabolismBooster dlm 2 minggu secara konsisten. Harga jimat tak sampai RM100 pun utk selim. Ada ke yg nak? #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan


0💬Normal

ISTIMEWA UTK IBU LEPAS BERPANTANG YG NAK BODY LANGSING SEPERTI ANAK DARA Memang tak dinafikan, lepas bersalin ibu² mengadu berat naik mendadak akibat selera makan yg naik mencanak. Sampai suami pun tegur tak sabar nak tgk kita kurus balik 😭 . So, korang yg serius nak KURUS, sis suggest korang cuba dulu #DemicaMetabolismBooster dlm 2 minggu secara konsisten. Harga jimat tak sampai RM100 pun utk selim. Ada ke yg nak? #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan


0💬Normal

KURUS DGN DEMICA MIXBERRY Morning! Lepas breakfast terus consume 1 sachet #DemicaMixberry utk kenyang lebih lama dgn khasiat oat fiber. Dlm 2 minggu korang akn perasan perubahan pd ukur lilit badan yg makin kecil. Pipi, double chin, lengan, peha terus mengecut gais!☺️ . Sape dah try #DemicaMixberry ? Share la feedback kat ruang komen 👇 . #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan


0💬Normal

Final Call untuk intake jun "KURUS SELEPAS RAYA" Klik link di bio ig @sheera.nsk utk mendaftar✅ Jom turun 5-10kg* 🔥 . Coach Sheera 📲 +6017-5429192 Experience in weight loss. Lost 27kg* | Age 30 . Tag la kawan2 korang. Jom kita spread inspirasi 💪🏻💪🏻💪🏻 . . . *Individual results are not typical & may vary . . #fitness #getfitnowonline #fattofitonline #weightlosschallenge #viral #jomkurus #pkp #onlinecoaching #fitness #plussize #ootd #healthyfood #artismalaysia #eatcleanmalaysia #zulinaziz #menusihat #kurus #gym #tipskurus #mealplan #diet #kurusselepasraya #misikurus #weightloss #singapore #covid19 #stayathome #menudiet #intermittentfasting #indonesia


0💬Normal

#MotivasiPagi Apa yang dah berlaku pada masa lepas kita memang tak boleh ubah. Kita tak boleh betulkan kesilapan kita yang lalu. . Tapi kita sentiasa ada peluang untuk cipta masa depan yang baru. Apa yang kita lakukan hari ini adalah untuk masa depan kita. . SHARE sekiranya memberi motivasi kepada korang . Boleh juga join FB Group Kurus dan Sihat sebab saya tengah plan nak buat daily sharing kat situ. Link kat bio . #MohdZarinDotCom #KurusdanSihat #jumpropeworkout #jumprope #jomubah #fitnesslifestyle #kitabuatkitadapat #selamatpagi #alhamdullilah #Jomkurus #Naksihat #SalamJumaat


0💬Normal

Assalamualaikum penangan cococurv sebelum raya dapat bju longgar dapat berkebaya. Untung ker untung. 😍😍😍 tahniah laling. Happy dia update kak aizan siap buat kan frame utk akk. Tq dear. Tq beli dgn kak aizan ❤️❤️❤️ . . . 1 kotak Cococurv🍫 boleh turun 5-7kg tau! 1 kotak BerryCurv🍇 boleh cairkan 3inci lemak perut! . Utk INFO lanjut sila tekan je whatsapp link di bio IG . @cococurv.malaysia 👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼 . http://watsap.me/send/60196968898/cococurvIG Dapatkan coco curv sekarang! 📍Self pick up petronas seksyen6 🚘 Cod seluruh shah alam setiap hari. 📮 Postage seluruh Malaysia setiap hari. #teamaizan #squadjulie #cococurveoriginal #cococurveshahalam #cococurveklang #cococurvseksyen9 #cococurvseksyen8 #cococurveseksyen7 #cococurvsetiaalam #feedbackcococurvmalaysia #feedbackcococurvindonesia #testimonikurus #weightloss #plussize #bajubesar #plandiet #supplementkurus #kurussihat #jomkurus #detoxmalaysia #ramping #kuruscantik #kuruslangsing #tipskurus #senaman #detox #kempisperut #clubzumba #funrunmalaysia @ Shah Alam, Malaysia


0💬Normal

ISTIMEWA UTK IBU LEPAS BERPANTANG YG NAK BODY LANGSING SEPERTI ANAK DARA Memang tak dinafikan, lepas bersalin ibu² mengadu berat naik mendadak akibat selera makan yg naik mencanak. Sampai suami pun tegur tak sabar nak tgk kita kurus balik 😭 . So, korang yg serius nak KURUS, sis suggest korang cuba dulu #DemicaMetabolismBooster dlm 2 minggu secara konsisten. Harga jimat tak sampai RM100 pun utk selim. Ada ke yg nak? #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan


0💬Normal

KURUS DGN DEMICA MIXBERRY Morning! Lepas breakfast terus consume 1 sachet #DemicaMixberry utk kenyang lebih lama dgn khasiat oat fiber. Dlm 2 minggu korang akn perasan perubahan pd ukur lilit badan yg makin kecil. Pipi, double chin, lengan, peha terus mengecut gais!☺️ . Sape dah try #DemicaMixberry ? Share la feedback kat ruang komen 👇 . #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan


0💬Normal

Next Page