#ainaabeauty

"memang sedap gila" awak rasa macammana tu? 💖 boleh terus tekan link whatsapp untuk order dan dapatkan yee..durian crepe cheese leleh😘😘 RM 15 💖 whatsapp : wa.me/0173956866/duriancrepecheese untuk order ya😘 readystock. Delivery sekitar Kuala Lumpur dan Selangor. #duriancrepe #duriancrepekl #dessertdelivery #coddessert #cheesecake #deliverykl #klfoodie #blueberrycrepe #strawberrycrepe #oreocrepe #milecrepe #codcheesekekleleh #deliveryfoodkl #ainaaserum #ainaabeauty #wawacosmetics #susupisangnilofakl #instarepost #meletops #kekasih #kekasihhq #mamasabwarrior


0💬Normal

nampak kecik kan tapi mampu tahan lebih sebulan tau. jom dapatkan kulit segebu teloq dengan #ainaabeauty 🌹 #ainaacleanser #ainaacleanserjb #ainaacleanserjohor #ainaacleanserjohorbahru


0💬Normal

Morning gais, segar je rasa bila pakai #ainaacleanser and #ainaaserum pagi-pagi sebelum pergi kerja ni, lembut sangat rasa muka 😌 #ainaabeauty #ainaabeautybp #ainaabeautyanggun


0💬Normal

Good morning peeps!!!! And Salam Jumaat 💓 Setiap pagi, ptg n mlm kmk akan cuci muka make AINAA CLEANSER. Lagik2 lah if mok remove makeup. Grenti polah DOUBLE CLEANSING supaya makeup bena2 tanggal . So ktk org sik perlu beli makeup remover agik. JIMAT DAN MUDAH. Hanya pake Cleanser tok pun cukup. Cleanser yg bagus adalah cleanser yg berasaskan gel type & kurang buih. Supaya kulit kita lembut dan sik mudah dry . I prefer this type of cleanser 😘


1💬Normal

DULU JERAWAT BATU BANYAK SEKARANG DAH KURANG . . Haaa uolls tgk tu beza kan. Dulu kt hidung ada jerawat batu lepas tu beza dia best sgt jerawat dh slowly hilang. So korang konsisten dan sabar okayy


1💬Normal

Hello people🌻 . Uolls selalu terdedah kepada cahaya matahari? Sunscreen uolls guna sekarang menyebabkan kulit muka kering? Takot nak keluar rumah sebab takot sunburn?🤨 . Jangan risau! Iolls ada untuk membantu uolls🥰 Ainaa skincare dapat membantu untuk menyelesaikan masalah uolls😉 Nak iolls bantu tak?🤗 . Whatsapp 01110159259 atau klik je link kat bio💫 #ainaaserum #ainaaserumjohor #ainaaserumjb #ainaaserumbysyafiqahaina #ainaaserummurah #ainaacleanser #ainaacleanserjb #ainaacleanserjohor #ainaacleanserjohorbahru #ainaasunscreen #ainaascrub #ainaaskincare #ainaabeauty #ainaabeautyjohor #ainaabeautyjb #ainaabeautyjohorbahru #ainaabeautymalaysia #ainaaskincarejohor #ainaaskincarejb #ainaaskincarekotatinggi #ainaaskincaretiram #ainaaskincareterbaik #ainaaskincareviral


0💬Normal

Hello people🌻 . Uolls ada masalah kulit kusam? Jerawat? Jeragat? Kurang keyakinan diri sebab semua ni?🤨 . Jangan risau! Iolls ada untuk membantu uolls🥰 Ainaa skincare dapat membantu untuk meningkatkan keyakinan uolls. Nak iolls bantu uolls?🤨 . Whatsapp 01110159259 atau klik je link kat bio💫 #ainaaserum #ainaaserumjohor #ainaaserumjb #ainaaserumbysyafiqahaina #ainaaserummurah #ainaacleanser #ainaacleanserjb #ainaacleanserjohor #ainaacleanserjohorbahru #ainaasunscreen #ainaascrub #ainaaskincare #ainaabeauty #ainaabeautyjohor #ainaabeautyjb #ainaabeautyjohorbahru #ainaabeautymalaysia #ainaaskincarejohor #ainaaskincarejb #ainaaskincarekotatinggi #ainaaskincaretiram #ainaaskincareterbaik #ainaaskincareviral


0💬Normal

Stok semakin hari semakin susut, skrg kita tunggu stock AINAA CLEANSER dan AINAA SERUM😍😍 ndaa sabarr tunggu stockk sampaiii🤣🤣 excitedd ni😛 . #tawaurian #tawau #tawautown #tawausabah #tawauonlineshop #bandartawau #tamansemarak #sabah #cod #restock #airafighter #ainaabeauty


0💬Normal

Hello people🌻 . Uolls ada masalah kulit kusam? Jerawat? Jeragat? Kurang keyakinan diri sebab semua ni?🤨 . Jangan risau! Iolls ada untuk membantu uolls🥰 Ainaa skincare dapat membantu untuk meningkatkan keyakinan uolls. Nak iolls bantu uolls?🤨 . Whatsapp 01110159259 atau klik je link kat bio💫 #ainaaserum #ainaaserumjohor #ainaaserumjb #ainaaserumbysyafiqahaina #ainaaserummurah #ainaacleanser #ainaacleanserjb #ainaacleanserjohor #ainaacleanserjohorbahru #ainaasunscreen #ainaascrub #ainaaskincare #ainaabeauty #ainaabeautyjohor #ainaabeautyjb #ainaabeautyjohorbahru #ainaabeautymalaysia #ainaaskincarejohor #ainaaskincarejb #ainaaskincarekotatinggi #ainaaskincaretiram #ainaaskincareterbaik #ainaaskincareviral


0💬Normal

JOM KENAL SKIN TYPE MASING MASING? By the way, sebelum ni tina dah sharing 2 jenis kulit dry skin and normal skin. So hari ni tina nak sharing sampai habis tentang jenis skin ni. Sebelum tu korang refer post sebelum ni okay? Scroll sikit je. Hehe . Combination skin. Kalau jenis kombinasi ni, ada normal dan oily. Biasanya normal skin pada bahagian pipi. Oily pada bahagian hidung, dagu dan dahi. Biasanya yang berkulit kombinasi ni mempunyai pori yang terbuka. Oily skin Kulit berminyak memang akan kerap nampak berkilat kalau berada di luar dalam tempoh yang lama. Pori juga besar, senang tumbuh jerawat dan banyak blackhead. Pori tersumbat disebabkan lebihan minyak maka jadilah blackhead. So kita dah tahu 4 jenis kulit. Setiap kulit ada kelebihan dan kekurangan taw. Cuma kita kena sentiasa jaga skin kita cuci muka sehari dua kali. Yang ada blackhead rajinkan scrub. Bila dah tahu skin type senang kita nak handle skin kita 😍😍 kalau nak tahu details, pm je taw. #ainaabeauty


0💬Normal

Masih ada yg belum pernah scrub muka? 😳 Sooo, dekat sini leeya mau suggestkan kamu untuk guna AINAA HONEY AND OAT SCRUB MASK ni sebab apa yg bestnya tentang ainaa scrub ni texture dia halus dan tidak memedihkan kulit bila kamu scrub muka . Lagi satu, scrub ni juga boleh serap lebhhan minyak yg ada di muka kita . Try duluu baru tau mcm mana besttnyaa AINAA scrub ni🥰🥰 mestii in love terukkk😛 . #tawaurian #tawau #tawautown #tawausabah #tawauonlineshop #cod #airafighter #ainaabeauty #tamankingfook


0💬Normal

So here cust ni ada masalah kulit berjerawat yg teruk dekat pipi and cust choose AINAA SERUM utk menyelesaikan masalah jerawatnya😍 . Mcm yg kita tau AINAA skincare sememangnga more to menyelesaikan masalah kulit yg cust kita hadap😊 . #tawaurian #tawau #tawautown #tawausabah #bandartawau #ainaabeauty #airafighter #sabah #postage #cod


0💬Normal

Haiii guys! Ada masalah JERAWAT ? TONA TAK SEKATA ? KULIT KUSAM ?! . Ini dia ,AINAA SERUM ✨. Jadi nk hilangkan masalah ni,korang kena cpt ii dapatkannya 👌🏻 #ainaabeauty #ainaabeautyserum #ainaakcantik #ainaabeautyperlis #pkpb


0💬Normal

Musim Pkp nih tak keluar rumah? Takpe ke pakai sunscreen ?! 😱 takde masalah klau pakai dalam rumah ,memang kita galakan waktu siang ,after pakai serum terus apply sunscreen . Bukan setakat protect your skin ,macam ii kelebihan if korang grab cepat ii AINAA SUNSCREEN 🥰 Just ws -0194765485 #ainaabeauty #ainaabeautysunscreen #ainaabeautyperlis #pkpb


0💬Normal

So toklah Aina Scrub , texture nya best gilak which is nya dapat melegakan muka ktkorg yang tengah kusam and sisa sisa kotor . Ktkorg boleh grab Aina Scrub dekat kmk now hanya RM43 ✨ WS/DM : 0143348584 ✅ #nsateamzati 🤍 Authorized Agent of #nsateamshila 🎁 Special Freegifts 🚗 COD/Postage available 📱 Fast response #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaafacescrub #ainaascrubjourney #ainaabeautyofficial #ainaaskincare #ainaacosmetics #ainaapallete #ainaabeauty #ainaaserumkuchingsarawak #ainaastokiskuching #ainaastokissarawak #dropshipwanted #agentwanted #nsateamshila #nsateamraihan #teamshila #skincare #cosmetics #beauty #serum #cleanser #pallete #blusher #scrub #kuching #sarawak


0💬Normal

MENJADI DENGAN AINAABEAUTY #raudhahsharewith♥️ - ni testimoni customer yang raudhah nak share dengan korang.. nampak tak perubahan ketara yang customer tunjuk selepas KONSISTEN dengan produk ainaa - sapa cakap breakout tak dak solution ? raudhah buktikan yang ainaa beauty mampu selesaikan semua jenis problem skin korang ! - nak cantik tahun 2020 ni?! jom DM raudhah kalau taknak terlepas sale bulan ni😍 - #nsabeauty #nsabeautyserum #ainaaserumsungaipetani #ainaaserumklang #ainaaserumkl #ainaaserumselangor #ainaaserummurah #ainaaserumfeedback #ainaaserumpromo #ainaacleanser #ainaaserumpuchong #ainaaserumshahalam #ainaaserumkedah #ainaabeauty #ainaabeautyofficial #ainaabeautysungaipetani #ainaabeautykedah #ainaabeautykelantan #ainaabeautyshahalam


0💬Normal

Next Page