#ainaabukitsubang

Morning and happy 25 RAMADHAN❤️ . Korang tau x penggunaan sunscreen sangat penting x kiralah cuaca panas terik ke mendung ke..korang kene apply sunscreen hari² dan keep reapply untuk 4 ke 5 jam seterusnya ok... _ ini untuk elakkan kulit korang dari: 1.sunburn 2.kedutan sebelum usia 3.pigmentasi/jeragat 4.mencegah punca kanser kulit _ Jadi dapatkan #ainaasunscreen untuk penggunaan rutin _ #nsawanisquad # #ainaaserumfeedback #Ainaaserum #ainaacleanser #ainaaserumfeedback #ainaaserum #ainaashahalam #ainaabukitjelutong #ainaadenaialam #ainaabukitsubang #ainaacosmetics #ainaabeauty #cantikskincare #skincareroutine #skincareproducts


0💬Normal

kekadang jerawat ni suka² je nak muncul kan kat muka kita kekadang sampai beranak pinak..siapa x tension.. _ then bila nak guna AINAA serum dan AINAA cleanser pun takot²..tapi bila da cuba terus jatuh hati kan..sebab #ainaaserum dan #ainaacleanser betul² merawat masalah jerawat tu..😍😍 _ #ainaaserumfeedback #Ainaaserum #ainaacleanser #ainaaserumfeedback #ainaaserum #ainaashahalam #ainaabukitjelutong #ainaadenaialam #ainaabukitsubang #ainaacosmetics #ainaabeauty #cantikskincare #skincareroutine #skincareproducts #nsashasquad - #regrann


0💬Normal

Yang ada masalah yang sama mesti dah keluarkan banyak duit kan? Beli macam2 produk, buat treatment, buat laser dan lain-lain . Tapi pernah tak korang terfikir sampai bila korang nak keluarkan duit yang banyak untuk kesan yang tak nampak?🤔 . #nsateamshafika #shasquad #nsashasquad #ainaaserumfeedback #Ainaaserum #ainaacleanser #ainaaserumfeedback #ainaaserum #ainaashahalam #ainaabukitjelutong #ainaadenaialam #ainaabukitsubang #ainaacosmetics #ainaabeauty #cantikskincare #skincareroutine #skincareproducts #bazaar #bazaarpaknil #murahje #serum #dropshipwanted #adelleasofea #kampungpeople #cjwowshop - #regrann


0💬Normal

Kenapa korang perlu gunakan full set skincare? . Sebab setiap jenis skincare punyai fungsi dan formula die yg berbeza yg ni penting untuk penjagaan kulit kita supaya sentiasa lembap, sihat dan terlindung dari persekitaran yang tidak sihat. . #ainaaserumfeedback #Ainaaserum #ainaacleanser #ainaaserumfeedback #ainaaserum #ainaashahalam #ainaabukitjelutong #ainaadenaialam #ainaabukitsubang #ainaacosmetics #ainaabeauty #cantikskincare #skincareroutine #skincareproducts #bazaar #bazaarpaknil #murahje #serum #nakcantik #nakcerah #nakputih #hilangjerawat #hilangjeragat #masalahkulit #kulitcantik #kulitkusam #kulitsihat #aliffsyukriterlajaklaris #kitajagakita #slotakasia #dramasangat


0💬Normal

Serum ni walaupun comel tapi memang banyak kebaikkan die..bukan setakat menghilangkan jerawat, jerangat, parut dan segala jenis masalah kulit ainaa serum ni da banyak atasi..dan sangat berbaloi dapatkan ainaa serum as one our skincare product..sis love sgt serum ainaa ni🤗🤗 . #ainaaserumfeedback #Ainaaserum #ainaacleanser #ainaaserumfeedback #ainaaserum #ainaashahalam #ainaabukitjelutong #ainaadenaialam #ainaabukitsubang #ainaacosmetics #ainaabeauty #cantikskincare #nakcantik #naklawa #nakputih #nakcerah #sunburn #astroawani #slotakasia #ainaaselangor #ainaakl #ainaaperak #ainaajohor #ainaaterengganu #ainaakelantan #ainaanegerisembilan #ainaaperlis #ainaahq #thegadis #siladudukrumah


0💬Normal

Wow Feedback fresh dari Ainaa skincare..sis ni da menggunakan 17botol serum ainaa kerana Ainaa serum ternyata berkesan dalam mengatasi masalah kulit kusam dan jerawat kecil2 di muka dia dan semuanya berbaloi bila dia sentiasa konsisten dan sentiasa menggunakan ainaa 😍😍 . #ainaaserumfeedback #Ainaaserum #ainaacleanser #ainaaserumfeedback #ainaaserum #ainaashahalam #ainaabukitjelutong #ainaadenaialam #ainaabukitsubang #ainaacosmetics #ainaabeauty #cantikskincare #skincareroutine #skincareproducts #bazaar #bazaarpaknil #murahje #serum #nakcantik #nakcerah #nakputih #hilangjerawat #hilangjeragat #masalahkulit #kulitcantik #kulitkusam #kulitsihat #aliffsyukriterlajaklaris #kitajagakita #slotakasia #dramasangat


0💬Normal

Yasss!! DRINK LOT OF WATER❤ . Korang tau fungsi air putih ni sebenarnya elok untuk membuang toksik dalam badan kita..so dengan minum air yang banyak badan kita akan rasa lebih fresh dan kulit kita juga akan rasa lebih sihat dan lembap..cuba la😘 . #ainaaserumfeedback #ainaasquad #Ainaaserum #ainaacleanser #ainaaserumfeedback #ainaaserum #ainaashahalam #ainaabukitjelutong #ainaadenaialam #ainaabukitsubang #ainaacosmetics #ainaabeauty #cantikskincare #skincareroutine #skincareproducts #bazaar #bazaarpaknil #murahje #serum #nakcantik #naklawa #nakcerah #jerawat #hilangjeragat #siladudukrumah #kulitsihat #kulitcantik #abpbh #slotakasia #astroawani


0💬Normal

Mana yang dapatkan set skincare ainaa mesti nak tau atau dah tau kan mcmana nak guna sunscreen Ainaa ni... . Senang je tau cara die.. 1st..mesti guna selepas pakai serum 2nd..Pam kan sedikit dekat jari 3rd..Ratakan pada seluruh muka 4th..Ulang semula selepas 4jam kemudian.. . Senang je kan 😉 . #ainasquad #ainaaserumfeedback #Ainaaserum #ainaacleanser #ainaaserumfeedback #ainaaserum #ainaashahalam #ainaabukitjelutong #ainaadenaialam #ainaabukitsubang #ainaacosmetics #ainaabeauty #cantikskincare #skincareroutine #skincareproducts #bazaar #bazaarpaknil #murahje #serum #nakcantik #nakcerah #naklawa #nakputih #jeragat #jeragathilang #jerawat #jerawatbatu #siladudukrumah #kitajagakita #aliffsyukriterlajaklaris #abpbh


0💬Normal

Hai..alang2 memang tengah mco ni..ni la masa paling sesuai untuk korang betul2 jaga kulit korang jadi nak pakai skincare ainaa pakai 1 set terus sekali dengan sunscreen jangan korang ngelat plak tau..suncreen ni juga berfungsi sebagai pelembap untuk muka korang..🥰 . #ainaasunscreen #ainaaserumfeedback #Ainaaserum #ainaacleanser #ainaaserumfeedback #ainaaserum #ainaashahalam #ainaabukitjelutong #ainaadenaialam #ainaabukitsubang #ainaacosmetics #ainaabeauty #cantikskincare #skincareroutine #skincareproducts #bazaar #bazaarpaknil #murahje #serum #nakcantik #naklawa #nakputih #nakcerah


0💬Normal

Korang nak tau..cleanser ainaa selain sebagai pembersih muka..cleanser Ainaa juga boleh buat double cleansing as makeup remover tau❤ . Sunscreen aina pula bukan sahaja boleh lindungi kulit kita dari cahaya matahari malah ia bertindak sebangai primer dan pelembap untuk kulit kita.. . Dan Foundation Ainaa sekali picit terus boleh tutup cacat cela kat muka tu..best ke best😍😍 . Dalam kita melawa, secara tidak langsung kita merawat kulit kita juga tau..tu ika paling suka pasal produk Ainaa..🥰 . Dapatkan Ainaa dari ika-0193922157 atau klik link di bio. . #ainaaserumfeedback #Ainaaserum #ainaacleanser #ainaaserumfeedback #ainaaserum #ainaashahalam #ainaabukitjelutong #ainaadenaialam #ainaabukitsubang #ainaacosmetics #ainaabeauty #cantikskincare #skincareroutine #skincareproducts #bazaar #bazaarpaknil #murahje #serum #nakcerah #nakcantik #nakglowing #nakcantikcarisaya #aliffsyukri #aliffsyukriterlajaklaris #nona #astroawani #budaktebing #thegadis


0💬Normal

Dapatkan sekarang!! Dap dap dap terus cantik 🥰🥰 . Dapatkan Ainaa READYSTOCK dari ika 📱0193922157 . FREE COD: ✅Shah Alam ✅Bukit Jelutong ✅Denai Alam ✅Elmina ✅Bukit Subang ✅Kg Melayu Subang ✅Subang Perdana ✅Sg Buloh (Dan kaw berdekatan) . 🎁Freegift ✉Postage Everyday 🛒Buy more Save more . #ainaaserumfeedback #Ainaaserum #ainaacleanser #ainaaserumfeedback #ainaaserum #ainaashahalam #ainaabukitjelutong #ainaadenaialam #ainaabukitsubang #ainaacosmetics #ainaabeauty #cantikskincare #skincareroutine #skincareproducts #bazaar #bazaarpaknil #murahje #serum #nakcantik #naklawa #hilangjeragat #hilangjerawat #mukaglowing #cantikkecantik #aliffsyukriterlajaklaris #aliffsyukri


1💬Normal

Tengok Ladyboss dap dap sikit2 je terus naik kaler blusher ni.. . And kalau korang jenis yang pergi kerja pahtu time nak otw pergi kerja tu la baru nak makeup semua lg2 dalam kereta mcm sis🤭.. korang boleh dapatkan Ainaa Blusher ni sebab die terus dap2 da siap..x perlu brush dah 😉 . Dapatkan Ainaa READYSTOCK dari ika 📱0193922157 . COD: ✅Shah Alam ✅Bukit Jelutong ✅Denai Alam ✅Elmina ✅Bukit Subang ✅Kg Melayu Subang ✅Subang Perdana ✅Sg Buloh (Dan kaw berdekatan) . 🎁Freegift ✉Postage Everyday 🛒Buy more Save more . #ainaaserumfeedback #Ainaaserum #ainaacleanser #ainaaserumfeedback #ainaaserum #ainaashahalam #ainaabukitjelutong #ainaadenaialam #ainaabukitsubang #ainaacosmetics #ainaabeauty #cantikskincare #skincareroutine #skincareproducts #bazaar #bazaarpaknil #murahje #serum #nakcantik #naklawa #glowing #masalahjerawat #masalahjeragat


0💬Normal

BLUSHER 🥰 . Blusher Ainaa ni best dap dap dap je da siap...best kan? . Dapatkan AINAA READYSTOCK dari ika 📱0193922157 . #ainaaserumfeedback #Ainaaserum #ainaacleanser #ainaaserumfeedback #ainaaserum #ainaashahalam #ainaabukitjelutong #ainaadenaialam #ainaabukitsubang #ainaacosmetics #ainaabeauty #cantikskincare #skincareroutine #skincareproducts #bazaar #bazaarpaknil #murahje #serum #nakcantik #naklawa #masalahjerawat #masalahkulitkusam #masalahjeragat . 🎁Freegift ✉Postage Everyday 🛒Buy more Save more


3💬Normal

Sejak ada Ainaa Pallete ni..sis x perlu bersusah payah lg nak bawak 1 1 barang makeup sis yg kecik² tu mcm blusher la..higlight la... kekadang brg2 tu je da penuh sling bag sis..tu x campor lagi benda2 penting lain..haih 😅😅 . So kalau korang ada masalah macam sis..memang Ainaa Pallete la jawapannya semua complete 👍🏻 . Sekarang kita pkp but no worries...kita still ada postage..yeay!!😘 . #ainaaserumfeedback #Ainaaserum #ainaacleanser #ainaaserumfeedback #ainaaserum #ainaashahalam #ainaabukitjelutong #ainaadenaialam #ainaabukitsubang #ainaacosmetics #ainaabeauty #cantikskincare #skincareroutine #skincareproducts #bazaar #bazaarpaknil #murahje #serum #masalahjerawat #masalahjeragat #nakcantik #sunburn #dull #kusam


0💬Normal

AINAA PALLETE ✅ Mempunyai 7 kegunaan iaitu lip cream (2 pilihan warna), blusher, highlight, eyeshadow matt, eyeshadow shimmer dan shading ✅ Bersaiz travel kit beserta cermin dan berus ✅ Mudah di bawa kemana sahaja ✅ Lengkap dengan solekan asas dalam satu palette ✅ *EYESHADOW MATT* sesuai digunakan bg mereka yang menyukai Natural Look ✅ Kelebihan *EYESHADOW SHIMMER* dalam Ainaa Palette sesuai untuk solekan yang lebih menonjol ✅ Warna *BLUSHER* yang menjadi pilihan ramai iaitu peachy tone ✅ Pilihan *LIP CREAM* yang sesuai utk daily makeup iaitu Bold dan Nude ✅ *SHADING* yang sesuai dengan semua tona kulit ✅ Hanya satu sapuan *HIGHLIGHT* boleh cover seluruh bahagian muka yang perlu. . Dapatkan AINAS READYSTOCK dari ika 📱0193922157 . COD: ✅Shah Alam ✅Bukit Jelutong ✅Denai Alam ✅Elmina ✅Bukit Subang ✅Kg Melayu Subang ✅Subang Perdana ✅Sg Buloh (Dan kaw berdekatan) . 🎁Freegift ✉Postage Everyday 🛒Buy more Save more . #ainaaserumfeedback #Ainaaserum #ainaacleanser #ainaaserumfeedback #ainaaserum #ainaashahalam #ainaabukitjelutong #ainaadenaialam #ainaabukitsubang #ainaacosmetics #ainaabeauty #cantikskincare #skincareroutine #skincareproducts #bazaar #bazaarpaknil #murahje #serum #nakcantik #naklawa #mekap #makeup #mua #masalahkulit #masalahjerawat #masalahjeragat #ainaasubang #ainaaelmina


0💬Normal

Next Page