#codmachang

Utk first batch nii jimah bukok pre order 14 balang TheFamousJerux Mangga & now TINGGAL 2 BALANG shj lagiii !! So sapo sapo nak bulih direct wasap atau tekan jah link di bio 👌🏽 . Memea bertuah sapo huk ambik ngelast² nii, ngelast² nii ore kato special sikekkk 😍 in shaa Allah hari selasa natih stok sapaaa and kito terus cod deh 👍✨ Jimah open pre order sbb nak cod ko sek sek awok jerux huk fresh fresh haaa gittew 🔥 . In shaa Allah next pre order jimah update pulokkk. Asalkan sek awok follow ig nii rerapat dehhh, stay tuned !! 😘💯 . ORDER NOW ‼️ #jeruxliurfans #jeruxliurlelehhouse #jeruxviral #jeruxliurleleh #jeruxmanggaasamboi #jeruxliurlelehmachang #codmachang #jeruxliurlelehkelantan


0💬Normal

Utk first batch nii jimah bukok pre order 14 balang TheFamousJerux Mangga & now TINGGAL 2 BALANG shj lagiii !! So sapo sapo nak bulih direct wasap atau tekan jah link di bio 👌🏽 . Memea bertuah sapo huk ambik ngelast² nii, ngelast² nii ore kato special sikekkk 😍 in shaa Allah hari selasa natih stok sapaaa and kito terus cod deh 👍✨ Jimah open pre order sbb nak cod ko sek sek awok jerux huk fresh fresh haaa gittew 🔥 . In shaa Allah next pre order jimah update pulokkk. Asalkan sek awok follow ig nii rerapat dehhh, stay tuned !! 😘💯 . ORDER NOW ‼️ #jeruxliurfans #jeruxliurlelehhouse #jeruxviral #jeruxliurleleh #jeruxmanggaasamboi #jeruxliurlelehmachang #codmachang #jeruxliurlelehkelantan


0💬Normal

Utk first batch nii jimah bukok pre order 14 balang TheFamousJerux Mangga & now TINGGAL 2 BALANG shj lagiii !! So sapo sapo nak bulih direct wasap atau tekan jah link di bio 👌🏽 . Memea bertuah sapo huk ambik ngelast² nii, ngelast² nii ore kato special sikekkk 😍 in shaa Allah hari selasa natih stok sapaaa and kito terus cod deh 👍✨ Jimah open pre order sbb nak cod ko sek sek awok jerux huk fresh fresh haaa gittew 🔥 . In shaa Allah next pre order jimah update pulokkk. Asalkan sek awok follow ig nii rerapat dehhh, stay tuned !! 😘💯 . ORDER NOW ‼️ #jeruxliurfans #jeruxliurlelehhouse #jeruxviral #jeruxliurleleh #jeruxmanggaasamboi #jeruxliurlelehmachang #codmachang #jeruxliurlelehkelantan


0💬Normal

LIKE AND TAG YOUR FRIENDS FOR GIVEAWAY ❤️ . Alhamdulillah thankyou sebab puas hati dengan service kami and sentiasa support @little.gadgett🥰 . Anyone yang tengah cari iphone dengan harga terlajak murah boleh pm admin . terhad untuk 50 orang terawal sahaja🤪 . #littlegadgett #iphone #iphonemurah #iphonekelantan #codkelantan #codkotabharu #codtanahmerah #codmachang #codpasirmas #codkoklanas #giveawayiphone #giveaway #uitmmachang #coduitmmachang


2💬Normal

Malas nak pakai mascara sebab masa nak solat nanti susah nak cuci? 😭 ••• Sekarang tak perlu risau lagi sebab dah ada #wawamascara ni dah 😍 Just sapu je macam pakai mascara biasa tu. Cuma bila cuci nanti, tak perlu pun nak guna : ❎ WET TISSUE ❎ MAKE UP REMOVER ••• Just basahkan bulu mata, then tarik perlahan guna jari je! 😱 ••• Jimat duitttt dan jimat masa😋 #wawacosmetics #wawacosmeticshq #miniagentwanted #codkoklanas #codmachang#codkotabharu #codpasirputeh #wawazainal #wawamascara #wawamascara3d #readystock#wawareadystock


0💬Normal

Kaftan batik Viral (lengan panjang) limited design . . Size : Free size (fix S to L) . . Material : Cotton Viscose . . Whatsapp: 011-40425530 . . #kaftanbatikmurah #kaftanbatikcantik #batikeksklusif2020 #codkotabharu #codmachang #codtanahmerah


0💬Normal

Kaftan batik Viral (lengan panjang) limited design . . Size : Free size (fix S to L) . . Material : Cotton Viscose . . Whatsapp: 011-40425530 . . #kaftanbatikmurah #kaftanbatikcantik #batikeksklusif2020 #codkotabharu #codmachang #codtanahmerah


0💬Normal

Kaftan batik Viral (lengan panjang) limited design . . Size : Free size (fix S to L) . . Material : Cotton Viscose . . Whatsapp: 011-40425530 . . #kaftanbatikmurah #kaftanbatikcantik #batikeksklusif2020 #codkotabharu #codmachang #codtanahmerah


0💬Normal

Kaftan batik Viral (lengan panjang) limited design . . Size : Free size (fix S to L) . . Material : Cotton Viscose . . Whatsapp: 011-40425530 . . #kaftanbatikmurah #kaftanbatikcantik #batikeksklusif2020 #codkotabharu #codmachang #codtanahmerah


0💬Normal

Kaftan batik Viral (lengan panjang) limited design . . Size : Free size (fix S to L) . . Material : Cotton Viscose . . Whatsapp: 011-40425530 . . #kaftanbatikmurah #kaftanbatikcantik #batikeksklusif2020 #codkotabharu #codmachang #codtanahmerah


0💬Normal

Kaftan batik Viral (lengan panjang) limited design . . Size : Free size (fix S to L) . . Material : Cotton Viscose . . Whatsapp: 011-40425530 . . #kaftanbatikmurah #kaftanbatikcantik #batikeksklusif2020 #codkotabharu #codmachang #codtanahmerah


0💬Normal

Kaftan batik Viral (lengan panjang) limited design . . Size : Free size (fix S to L) . . Material : Cotton Viscose . . Whatsapp: 011-40425530 . . #kaftanbatikmurah #kaftanbatikcantik #batikeksklusif2020 #codkotabharu #codmachang #codtanahmerah


0💬Normal

Kaftan batik Viral (lengan panjang) limited design . . Size : Free size (fix S to L) . . Material : Cotton Viscose . . Whatsapp: 011-40425530 . . #kaftanbatikmurah #kaftanbatikcantik #batikeksklusif2020 #codkotabharu #codmachang #codtanahmerah


0💬Normal

Kaftan batik Viral (lengan panjang) limited design . . Size : Free size (fix S to L) . . Material : Cotton Viscose . . Whatsapp: 011-40425530 . . #kaftanbatikmurah #kaftanbatikcantik #batikeksklusif2020 #codkotabharu #codmachang #codtanahmerah


0💬Normal

Kaftan batik Viral (lengan panjang) limited design . . Size : Free size (fix S to L) . . Material : Cotton Viscose . . Whatsapp: 011-40425530 . . #kaftanbatikmurah #kaftanbatikcantik #batikeksklusif2020 #codkotabharu #codmachang #codtanahmerah


0💬Normal

OKAYA EYEBROW GEL . KELEBIHAN OKAYA EYEBROW GEL: ❤ Mudah di apply ❤ Mesra wuduk (Mudah di tanggalkan) ❤ Kod BROWN yang sesuai untuk semua wanita ASIA ❤ Waterproof (Kena hujan/peluh tak cair) . Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #okaya #okayacream #foundationokaya #okayafoundation #okayacreamtopowder #okayacreamfoundation #okayaliquid #okayaeyebrowgel #okayaliquidfoundation #okayaprimer #okayapowder #okayaloosepowder #okayasponge #okayalipmatte #okayabrush #okayaspray #okayaterbaik #okayaviral #okayaSet #okayaOriginal #okayabest #okayaMachang #okayaKelantan #codMachang #codAreaKelantan #okayaMalaysia #openagent #opendropship #sititehabeauty


0💬Normal

OKAYA EYEBROW GEL . KELEBIHAN OKAYA EYEBROW GEL: ❤ Mudah di apply ❤ Mesra wuduk (Mudah di tanggalkan) ❤ Kod BROWN yang sesuai untuk semua wanita ASIA ❤ Waterproof (Kena hujan/peluh tak cair) . Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #okaya #okayacream #foundationokaya #okayafoundation #okayacreamtopowder #okayacreamfoundation #okayaliquid #okayaeyebrowgel #okayaliquidfoundation #okayaprimer #okayapowder #okayaloosepowder #okayasponge #okayalipmatte #okayabrush #okayaspray #okayaterbaik #okayaviral #okayaSet #okayaOriginal #okayabest #okayaMachang #okayaKelantan #codMachang #codAreaKelantan #okayaMalaysia #openagent #opendropship #sititehabeauty


0💬Normal

OKAYA EYEBROW GEL . KELEBIHAN OKAYA EYEBROW GEL: ❤ Mudah di apply ❤ Mesra wuduk (Mudah di tanggalkan) ❤ Kod BROWN yang sesuai untuk semua wanita ASIA ❤ Waterproof (Kena hujan/peluh tak cair) . Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #okaya #okayacream #foundationokaya #okayafoundation #okayacreamtopowder #okayacreamfoundation #okayaliquid #okayaeyebrowgel #okayaliquidfoundation #okayaprimer #okayapowder #okayaloosepowder #okayasponge #okayalipmatte #okayabrush #okayaspray #okayaterbaik #okayaviral #okayaSet #okayaOriginal #okayabest #okayaMachang #okayaKelantan #codMachang #codAreaKelantan #okayaMalaysia #openagent #opendropship #sititehabeauty


0💬Normal

OKAYA SPONGE . KELEBIHAN OKAYA SPONGE : 💞 Pemakaian foundation lebih cantIk sekata 💞 Effect lebih gebu dan flawless 💞 Foundation yang didap lebih tahan lama 💞 Sangat berkualiti tinggi 💞 Mengembang apabila dibasahkan 💞 Sangat-sangat lembut 💞 Efect memantul (toing-toing) . 1set ada 2pcs . Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #okaya #okayacream #foundationokaya #okayafoundation #okayacreamtopowder #okayacreamfoundation #okayaliquid #okayaeyebrowgel #okayaliquidfoundation #okayaprimer #okayapowder #okayaloosepowder #okayasponge #okayalipmatte #okayabrush #okayaspray #okayaterbaik #okayaviral #okayaSet #okayaOriginal #okayabest #okayaMachang #okayaKelantan #codMachang #codAreaKelantan #okayaMalaysia #openagent #opendropship #sititehabeauty


0💬Normal

OKAYA SPONGE . KELEBIHAN OKAYA SPONGE : 💞 Pemakaian foundation lebih cantIk sekata 💞 Effect lebih gebu dan flawless 💞 Foundation yang didap lebih tahan lama 💞 Sangat berkualiti tinggi 💞 Mengembang apabila dibasahkan 💞 Sangat-sangat lembut 💞 Efect memantul (toing-toing) . 1set ada 2pcs . Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #okaya #okayacream #foundationokaya #okayafoundation #okayacreamtopowder #okayacreamfoundation #okayaliquid #okayaeyebrowgel #okayaliquidfoundation #okayaprimer #okayapowder #okayaloosepowder #okayasponge #okayalipmatte #okayabrush #okayaspray #okayaterbaik #okayaviral #okayaSet #okayaOriginal #okayabest #okayaMachang #okayaKelantan #codMachang #codAreaKelantan #okayaMalaysia #openagent #opendropship #sititehabeauty


0💬Normal

Next Page