#happynewyear

Tahu tak, kalau you guys beli 2 penapis udara, you guys akan mendapat FREE GIFT WORTH RM 1415 tau! Haa! Tak nak ke? Beli 2 penapis udara C Model baru RM 150. 94 untuk tempoh sewabeli 5 tahun dan dapat FREE GIFT Cuckoo Mex Blender yang bukan biashe biashe tau 🤪 Tahu tak, Cuckoo Mex Blender ni ada 2 container tau! So you guys boleh lah nak asingkan satu container untuk buat ice blender ke, sayuran ke atau buah-buahan, dan satu lagi untuk blend daging! Betul-betul heavy duty tau! Memang best sangat! Combo yang paling mahal pun cuma RM 250 sebulan yang pastinya tidak akan merugikan you guys langsung! The best investment ever tau! Bila lagi ye dak, kalau bukan sekarang? . . Jom lah dapatkan promosi best bulan ni! Tak rugi langsung okay! Kalau nak tanya dulu pun boleh! Klik je link whatsapp dekat profile Ijah tau! Nanti kita deal sampai you guys jadi beli dengan Ijah 🤝😎 . . #CuckoobyIjah #CuckoobyIjah #HusnazaraHotshots #CuckooBeyondStandard #UsahawanCuckoo #CuckooWangsaMaju #CuckooKeramat #CuckooMelawati #CuckooSriRampai #CuckooSetiawangsa #CuckooTamanMelati #CuckooTamanMelawati #CuckooAmpang #CuckooGombak #CuckooJelatek #CuckooDatoKeramat #HappyNewYear #LikeForLike #WaterFilterMurah #WaterFilter #waterpurifier #AirPurifierMurah #AirPurifier #MultiCookerCuckoo #PenapisUdaraCuckoo #AirPurifierCuckoo #WaterFilterCuckoo #WaterPurifierCuckoo #ComboCuckoo #PromosiCuckoo #CuckooMexBlender


0💬Normal

Next week is #Laos🇱🇦 / #Thai 🇹🇭 New Year “Songkran” and it’s Easter 🐣 We will be celebrating both at home by making our favorite dishes like seafood 🦞 curry, bbq chicken 🍗, cucumber 🥒 salad! The fun part is the new year celebrations include waterguns and just tons of water 💦 What is your favorite to eat—sweets or salty snacks?!


2💬Normal

Remembering that lovely winter days #luxury #happynewyear


1💬Normal

Bubbles and fireworks. Our thang #fullmoon🌕 #fullmoon #pinkfullmoon #manifest ##happynewyear


0💬Normal

Next Page