#ohsem

. teringat pergi marhaban masa seolah rendah agama dulu . #jomselawat . #repost from #alifsofia #kartunprasekolah . ❤️🧡💛💚💙💜💝💖 . Moga bahran manfaatkan suara yang sedap nie untuk lebih mengaji & menyanyi lagu2 dakwah... . #spreadlove #muhasabahdiri #bahranlove #spreadpositivity #atukpesan #bahranators #seribusatucerita #selawatkeatasnabi #japankorea #ohsem #nakbebel #nakpesan #alifsofia #saranghae #katakata #selawatatasnabi #jomberzikir #katakatamutiara #katakataindah #tarbiahsentap #jentikhati #cintaislam #kitabaikramaisayang


0💬Normal

😳😳😳 .... . . . .


3💬Normal

Aikkk cenggitu je ke settle? Biar betul #SakaBird ni 😱 Patut ler ramai nauuuu yang nak dapatkan BNE ni, Dah lah herga moorah kesan dia tip top tahap international gituewwww. Eh korang tak tahu ke BNE ni dua puloh hinggit jur ada 15ml boleh lah tahan sebulan. Jimat poket chuollls! Makin syantik hakak kita ni kan, terukir senyuman happy dapat skin lebih baik dari sebelum ni. Keep konsisten insyaallah tak lama lagi licin terus muka tu Insyallah kalau keep konsisten. ingattt tuuu #CustomerFeedbackBne #BirdnestEssenceByPna #TeamMamyPower #birdnest #birdnestessence #serum #lawakhambar #lawak #lawakhangit #malaysia #lawakkeder #lawakbodoh #atukpesan #pakjamal #hijrahig #nakbebel #nakfakta #hatikecai #siakapkeli #qoute #ohsem #viral


1💬Normal

. . . . . .


1💬Normal

. . . .


1💬Normal

Ayoooooooo😱 Betul ke betul ni? Laaa, betul lah ni. Ini betul betul bukan cobaan nah chuols, empat botol jea gaiss hasil sabar mencalit hehari finally yang dok risau tu settle jugak. Siapa ada masalah macam ni, mana tahu BNE boleh bantu. Tak cuba tak tahu, dah cuba menjadi confirm ikat ketat dalam hati 😝😍 #CustomerFeedback #BirdnestEssenceByPNA #TeamMamyPower #birdnest #birdnestessence #serum #lawakhambar #lawak #lawakhangit #malaysia #lawakkeder #lawakbodoh #atukpesan #pakjamal #hijrahig #nakbebel #nakfakta #hatikecai #siakapkeli #qoute #ohsem #viral


1💬Normal

Sekalung tahniah diucapkan kpd K.E kesayangan kita kerana telah dinobatkan sbg Penyampai Radio Paling Dipercayai Anugerah Jenama 2020 anjuran majalah antarabangsa Reader's Digest! We are so happy for you! 😍👏❤️ Tahniah juga kpd para pemenang yg lain! 👏👍 Terima kasih kpd Wartawan Hiburan Dennis Chua @nstonline untuk artikel ini! 🌹❤️ . "FOLLOW" Twitter @GengKakEngku 👍👍👍👍 . "SUBSCRIBE" & ring the 🔔 YouTube Channel RAJA AZURA 💋💋💋 . "LIKE" FB Page GENG KAK ENGKU (Click link warna biru pd bio IG ini) . @raja_azura #RajaAzura #KakEngku #TeamRajaAzura #WeLoveRajaAzura #GengKakEngku #Meletop #Ohsem #Merecik #KitaOK #KakiShare #PaduBeb #IkutCaraKita #KakiViral #KiniViral #KasiViral #ViralKini #ViralMalaysia #MalaysiaViral #MalaysiaTrending #TrendingMalaysia


0💬Normal

ʙᴀʀᴜ ᴛᴇʀꜱᴇᴅᴀʀ ᴛᴇʀᴋᴀɴɢᴋᴀɴɢ ꜱᴇɪɴᴄɪ ʟᴇʙɪʜ 📏📐⁣ ⁣ ⁣ .⁣ .⁣ .⁣ .⁣ .⁣ #postharini #pishang #brocuba #maluapabosskur #padu #onxon #jarangxon #nakkongsi #maluapabossku #kronilampupetak #penghiburbawahan #ohsem #bakalmenantu #bakalmenantumakawak #padu #kakiviral #paidreviewmalaysia #sembangstudent #iglelakivsperempuan #padubeb


12💬Normal

Siapa sini yang dah cuba Birdnest Essence fefeling kulit bersih sikit dan berseri lain macam? Angkat tiakkkk kaihhh, kita geng 🙋🏻‍♀️ Tapi jujur tau sejak pakai #EssenceViral ni kulit rasa macam cerah sikit, bukan gebu gebas terbabas tu tapi nampak laa perubahan parut hitam pudar, kulit bersih, tona kulit dah sekata. Itu yang lepas habis sebotol Birdnest Essence terus perasan cantik keluaq rumah tak pakai makeup uolss. Gilaaa babassss! Confident level setinggi Burj Khalifa uii 😂 #BirdnestEssenceByPna #TeamMamyPower #birdnest #birdnestessence #serum #lawakhambar #lawak #lawakhangit #malaysia #lawakkeder #lawakbodoh #atukpesan #pakjamal #hijrahig #nakbebel #nakfakta #hatikecai #siakapkeli #qoute #ohsem #viral


5💬Normal

Sdp telur mata ke telur dadar? 😂😂😂 #ohsem . Birthday partner korang dh dekat tapi tgh pening nk cari hadiah❓❓ . Jgn risau, Apa kata korang buat surprise teddybear sempena birthday dia tahun ni. Mesti dia menangis terharu sgt2. . Korang beli je teddybear tu kat IG shop bawah ni, artis pon beli kat sini tau 👇🏻 @onlineteddybear_store @onlineteddybear_store @onlineteddybear_store


82💬Normal

Haha... dia masuk roda impian plak gais🤣🤣 #ohsem#viral#ps5#memes


1💬Normal

Sultanah Mahidevran berasa lega setelah berjaya membuat "madu"nya Sultanah Haseki Hurrem hidup dalam keresahan akibat kemunculan gundik baru dalam hidup Sultan Suleiman. Baginda sultanah juga turut berasa senang hati menunggu kepulangan anakandanya Putera Mustafa ke Istana Topkapi kerana bakal menjadi pemerintah sementara Empayar Turki Uthmaniyyah. Saksikan @eclipsnf sebagai Sultanah Mahidevran dalam #MAGNIFICENTCENTURY MUSIM 3 Setiap Isnin - Jumaat 7.00 - 8.00 PM Saluran Astro Ria . #MuhtesemYuzyil #MeraSultan #AbadKejayaan #HareemElSultan #HurremSultan #ElSultan #MotifViral #KakiViral #KiniViral #KasiViral #ViralKini #MalaysiaViral #ViralMalaysia #MalaysiaTrending #TrendingMalaysia #KakiShare #PaduBeb #Ohsem #Merecik #VideoViral #DramaVaganza #MegaDrama #DramaSangat #Meletop #AstroRia104 #AstroRiaHD #AstroGempak


0💬Normal

Haihhh bila lah dapat nak gunting rambut macam ni semula 😟😟😅😅😂 semak oiiii rambut dah lebat sangat ni, hahahahaa kadang rasa okay, kadang rasa tak okay 🤔 . . P/s : gambar lama yee..aku belum dapat gunting rambut lagi hahahaha 🤓😫😭 . . #pkpchallenge #stayathome #youtube #youtubers GENG TAKE ACTION #GTA #MOTIVASI #LIVEIG . . . #motivasi #sekolah #ceramah #upsr #spm #pt3 #malaya #vine #lawakpendek #malaysiaviners #lawakhangit #astrogempak #lawaktahapdewa #ohsem #bukanbeshebeshe #viral  #vines #motif #motifviralmalaysia


12💬Normal

Lawanya...😍😍 #ohsem #viral#kelakar #ps5


1💬Normal

Next Page