#projekkurus2020

‼️TAHUKAH ANDA ? ‼️ #kurusselamat #kurussihat #viral2020 #projekkurus2020 #kuruscepat Pastikan @slymochoco_originhq Baru beli 🥰


0💬Normal

jom dengar sharing bagaimana anda boleh capai impian #projekkurus2020 . Follow ig @azelan_zuefit @azelan_zuefit @azelan_zuefit untuk lebih tips kurus cara sihat dan program


0💬Normal

Simple Math.. ~Jika Kita Makan Jumlah Kalori=Jumlah Kalori Kita Guna Seharian = *MAINTAIN BERAT BADAN* ~Jika Kita Makan Jumlah Kalori LEBIH Dari Jumlah Kalori Yg Kita Gunakan Seharian = *NAIK BERAT BADAN* ~Jika Kita Makan Jumlah Kalori Kurang Dari Jumlah Kalori Yg Kita Gunakan Seharian = *TURUN BERAT BADAN* . . Intake Coaching Cabaran Kurus Online June 2020 Dibuka Sekarang.. . . #projekkurus2020 #cabarankurusonline #coachkurusonline #kurusselepasraya #kurussihat #pemakanansihat


3💬Normal

Omega 3 bukan ade kat ikan salmon jee tau.. . Ni contoh ikan2 selain ikan salmon tapi ade omega 3 jugak dan tinggi lemak sihat 🐠🐟🐡. . Jom follow ig @alluraofficialkuantan for more detail about diet 😉 . . #jomkurus #jomkurus1malaysia #jomkurussihat #jomdiet #halaqahtv9 #projekkurus2020 #klcc #petronasdaganganberhad #sherryalhadad #parodimeletop #mesracard #dramasangat #nakkurusselamat #montkiara #fatloss #ctdk #neelofaxfashionvalet #pcosmalaysia #sabah #sarawak #brunei #bruneiroyalfamily #sarawakfood #klfoodie #nakbebel #jomdiet #omega3


17💬Normal

Alhamdulillah... Result Coaching Cabaran Kurus Online May 2020.. . Tahniah Semua.. More Action More Result.. What U Give U Get Back.. . Alhamdulillah.. Jaga Pemakanan👉Dapat Sihat👉Bonus Dapat Turunkan Berat Badan.. 🤗🤗🤗 . . Intake Coaching Cabaran Kurus Online June 2020 Dibuka Sekarang... Jom Join.. . . #projekkurus2020 #cabarankurusonline #kurusselepasraya #kurussihat #coachkurus #coachkurusonline


5💬Normal

Cabaran Kurus Online Intake June 2020... GROUP OPEN NOW... . . 📲011-17799936 . . #projekkurus2020 #cabarankurusonline #pemakanansihat #coachkurusonline


0💬Normal

Omega 3 bukan ade kat ikan salmon jee tau.. . Ni contoh ikan2 selain ikan salmon tapi ade omega 3 jugak dan tinggi lemak sihat 🐠🐟🐡. . Jom follow ig @alluratopleader for more detail about diet 😉 . . #jomkurus #jomkurus1malaysia #jomkurussihat #jomdiet #halaqahtv9 #projekkurus2020 #klcc #petronasdaganganberhad #sherryalhadad #parodimeletop #mesracard #dramasangat #nakkurusselamat #montkiara #fatloss #ctdk #neelofaxfashionvalet #pcosmalaysia #sabah #sarawak #brunei #bruneiroyalfamily #sarawakfood #klfoodie #nakbebel #jomdiet #omega3


63💬Normal

Okay lagi story #transformationchallengeraya malam ni. Nak share kisah ni, mula2 dia ni pun teragak2 nak join program, tapi bila dah join dia la paling excited kan. 😆😆😆 .⠀ ⠀ @sakinahrosslan : Bermula utk join program sebab dah mula rasa tak yakin diri, rasa nak berdiri pon rasa malas. nak berdepan ngan orang orang pun rasa x yakin sangat. Paling tak best kebanyakan nya baju baju yang saya berkenan semua saiz kecil so kalau nak beli baju, terpaksa pilih yang jenis old old je. 😂⠀ .⠀ ⠀ Dalam progrm banyak sangat benda baru saya belajar, kalori deifisit, cara masak menu sihat yang sangat mudah, cara nak cukup kan air ikut keperluan badan, cara untuk lebih disiplin waktu makan, dan banyok lagi sebab kalau nak senaraikan, sampai esok pun x habis. hehehe korang kena join baru tau betapa bestnya ilmu dlm program ni. 😍😍😍⠀ .⠀ ⠀ Alhamdulillah fromm XXL to L, macam tak percaya je memula. 🙊 then skrg bila nak bergambar pun lebih konfiden, sangat happy tengok diri dalam cermin. Feeling pun beza, badan lebih ringan bertenaga. haha ramai yang tegur dah kurus buat saya happy sangat.⠀ .⠀ ⠀ Sekarang baju baju suami pun sy boleh pakai. 🤪baju baju semua dah longgar, ada yang dah alter. tapi sekarang pun dah longgar lagi. mungkin sudah tiba masa sopim baju baru, seluar baru⠀ dan paling penting SAIZ BARUUUUUU HA HA HA HA :) 💪🏼💪🏼💪🏼⠀ .⠀ ⠀ Bersedia Nak turun 3-7kg selepas raya dengan ilmu pemakanan yg betul ? Mudahnya KURUS bila ada coach,ILMU dan TEAM SUPPORT. Klik link dibio untuk details program.⠀ .⠀ ⠀ Kaksyuuu ❤️⠀ 0148394023📲⠀ #kurusfitonlinecoaching


3💬Normal

START BEFORE YOU’RE READY . Salam Isnin semua! Harini saya nak share quote ni... Saya rasa best sangat sebab it contradicts (bertentangan) dengan norma kita Tapi ia sesuatu yg benar... . Saya ambil contoh kalau nak Kurus, tak perlu pun tunggu gym kt rumah tu lengkap, healthy groceries dah beli, ada daily and specific. exercise routine yg target muscle, perut, kaki dll... tak perlu pun semua tu ada lengkap dulu baru nak start proses mengkuruskan badan... NO! TAK PERLU! . Start je dengan apa yg ada.. contoh, jangan ambil air manis... minum air kosong sahaja... tak perlu ada botol cantik2 dulu baru nak start minum air kosong, pakai je botol mineral 1.5L yg beli Kat kedai tu pun dah cukup... . Tak perlu juga nak beli ikan salmon Kalau nak Kurus, sama je effect dia kalau beli ikan kembong... as long as di masak kukus/grill dan bukannya goreng... . See, senang je kan nak start kurus dan tukar kpd gaya hidup sihat?? ☺️ the keyword is to just START people!!! . Macam @khairulaming slalu kata masa intro video dia, Jom kita start! ☺️ We got this!! . Coach Nisha: 012-6325227 📲 . Kurus Fit Online Coaching . #coachturunberatbadan #duckscarves #naelofarhijab #galeriariani #azamtahunbaru #kurungmoden #jubahmuslimah #kurussebelumkahwin #kurusselepasbersalin #ootd #kurusonline #kurussebelumraya #projekkurus2020 #tipsdiet #tipskurus #tipskuruscepat


0💬Normal

Sama2 Gemok.. Sama2 Turun Lemak.. BESTKAN KALAU PASANGAN KITA PUN BERSAMA2 DALAM MISSION FIT HEALTHY.. . . Alhamdulillah..Masha Allah Tabarakallah Bila Suami Sama2 Turunkan Berat Badan.. . . #projekkurus2020 #cabarankurusonline #pemakanansihat #coachkurusonline #kurusselepasraya #kurusselepasbersalin #herbalifenutritionmalaysia #herbalifemelaka #kurustanpaberlapar


6💬Normal

44 hari lagi nak puasa, dah ada tema warna baju raya ke belom? . Segak aihh baju camni, CikPia doakan semoga anda yang sedang dalam Misi Kurus 50 Kg berjaya mendapat bentuk badan idaman sebelum Raya 2020. Aamiin . #ProjekKurus2020#JusKurusbyCikpia#SophieKolly#Misi50kg


0💬Normal

“Cinta bukanlah mencari pasangan yang sempurna. Kerana menerima ketidaksempurnaan pasangan kita merupakan satu kesempurnaan.." . #ProjekKurus2020#JusKurusbyCikpia#SophieKolly#Misi50kg


0💬Normal

Apa persiapan mommies semua bekalan 1 minggu cuti sekolah minggu depan? . Cuti cuti juga, jangan lupa standby Jus Kurus CikPia ya. Faham musim cuti sekolah ni semua akan risau berat badan akan naik berkilo-kilo sebab nanti akan melantak macam² betul. . Hari ni & esok sempat lagi nak pos stok Jus Kurus sebelum youu olsss semua balik kampung. Postage jam 12.30pm everyday. Jom kurus! #ProjekKurus2020#JusKurusbyCikpia#SophieKolly#Misi50kg


0💬Normal

KURUS SANGAT BOLEH BUAT ANDA TUA DARI USIA SEBENAR.. BILA LEBIH BERAT PON NAMPAK TUA DARI USIA SEBENAR.. ITULAH SEBAB MESTI CAPAI BERAT IDEAL.. SEDAP JE MATA MEMANDANG.. APALAGI BADAN YG MEMBAWANYA.. . . Daftar Projek Kurus Selepas Raya Dibuka Sekarang... . . #projekkurus2020 #cabarankurusonline #pemakanansihat #coachkurusonline


2💬Normal

50% DEWASA DI MALAYSIA OBES! - KKM . ✳️ 1 drpd 5 org dewasa adalah penghidap diabetes. . ✳️ Almost 50% pesakit diabetes tak tahu pun yg mereka ada diabetes... . ✳️ 95% rakyat Malaysia tak ambil sayur & buah (fiber) yg mencukupi... . (Refer IG story & IG TV for full news courtesy of TV3). . Adududududuhhh... membimbangkan sungguh statistik rakyat Msia ni! This is not healthy for us... since statistic ni dilaksanakan pada tahun lepas, saya Harap sangat kalau ada kajian yg sama tahun ini, statistik akan berkurang sebab masa PKP/MCO ramai yg dah start belajar tentang pemakanan sihat dan seimbang, gaya hidup sihat & cara2 masak menu sihat yg sedap2 k ☺️ . Tak susah pun nak change lifestyle ni... there’s no better time like the present! Do it NOW! Insya Allah amalkan betul2 dalam sebulan dah boleh nampak dan rasakan perbezaannya... 😘😘😘 . JOMMMM START!! . . Coach Nisha: 012-6325227 📲 . Kurus Fit Online Coaching . #coachturunberatbadan #duckscarves #naelofarhijab #galeriariani #azamtahunbaru #kurungmoden #jubahmuslimah #kurussebelumkahwin #kurusselepasbersalin #ootd #kurusonline #kurussebelumraya #projekkurus2020 #tipsdiet #tipskurus #tipskuruscepat


0💬Normal

50% DEWASA DI MALAYSIA OBES! - KKM . ✳️ 1 drpd 5 org dewasa adalah penghidap diabetes. . ✳️ Almost 50% pesakit diabetes tak tahu pun yg mereka ada diabetes... . ✳️ 95% rakyat Malaysia tak ambil sayur & buah (fiber) yg mencukupi... . (Refer IG story & IG TV for full news courtesy of TV3). . Adududududuhhh... membimbangkan sungguh statistik rakyat Msia ni! This is not healthy for us... since statistic ni dilaksanakan pada tahun lepas, saya Harap sangat kalau ada kajian yg sama tahun ini, statistik akan berkurang sebab masa PKP/MCO ramai yg dah start belajar tentang pemakanan sihat dan seimbang, gaya hidup sihat & cara2 masak menu sihat yg sedap2 k ☺️ . Tak susah pun nak change lifestyle ni... there’s no better time like the present! Do it NOW! Insya Allah amalkan betul2 dalam sebulan dah boleh nampak dan rasakan perbezaannya... 😘😘😘 . JOMMMM START!! . . Coach Nisha: 012-6325227 📲 . Kurus Fit Online Coaching . #coachturunberatbadan #duckscarves #naelofarhijab #galeriariani #azamtahunbaru #kurungmoden #jubahmuslimah #kurussebelumkahwin #kurusselepasbersalin #ootd #kurusonline #kurussebelumraya #projekkurus2020 #tipsdiet #tipskurus #tipskuruscepat


0💬Normal

BETUL KE?? ⠀ . ⠀ Time period je mulalah rasa tak best. ⠀ waktu period ni berat kita naik kerana air yang kekal dalam badan. Ini disebabkan kita makan macam2. craving benda manislah, benda masinlah yang akan buat berat naik. Nak workout pun rasa malas kan.⠀ .⠀ So jangan risau kalau perut pun sama naik hehehe. asalkan kekal istiqamah diet, berat anda tetap akan turun. 😎⠀ . ⠀ Klik link di bio untuk info nak turunkan berat badan atau WhatsApp @zaireen.hamdan +60122441158⠀ . ⠀ #menstruation #perutkempis #projekkurus2020 #menusihat #love #drruthpfau #instagood #happy #bajusaizbesar #kurungsaizbesar #tipskuruscepat #turunlemak #tipsdietsihat #kuruscepat


0💬Normal

PROJEK KURUS SELEPAS RAYA.. PROJEK KURUS 2020..INTAKE BARU DIBUKA SEKARANG.. . . -Turun Berat Badan 5kg-30kg -Jadual Pemakanan Disediakan -Group Dan Personal Coaching -Info+Ilmu+Tips Kurus Secara Sihat -Coach Peribadi . . #projekkurus2020 #projekkurusselepasraya #kurussihat #cabarankurusonline


0💬Normal

Program baru yuran pendaftaran pun baru... . Berminat nak join? . Klik link di bio ig @zainab_abdulrashid sekarang.. . 👉🏻Turun berat badan dengan 5kali sehari.. 👉🏻100% Online.. 👉🏻Resepi meal plan selama 30hari.. 👉🏻Group coaching & support yang positive.. 👉🏻Topik-topik dieting setiap hari.. 👉🏻Makan pagi dan malam selama 1season.. . Berminat nak kurus dengan cara yang sihat.. . Hubungi saya COACH ZAINAB - 017-3334681 . #kurussihatmenawan #teamrafiqrazali #teamnickhinhussien #youcanloseweightfromhome #projekurus #projekkurusonline #projekkurusselepasraya #projekkurus2020


0💬Normal

Posted @withregram@cococurv_muar ALHAMDULILLAH ‼‼‼ Selesai satu amanah 😍..terima kasih kepada semua yang berurusan dengan Acha... Terima kasih yang percaya dengan Acha 💞💞💞 Rezeki raya #pkpb ni lain maciam aura dia.. Almaklumlah raya katanya,mesti semua pulun makan tak henti.. Sampai baju pun naik sendat 😢 Ada yang nak terus makan tapi maintain dengan berat badan yang ideal? Ada yang nak terus melantak tapi badan still ramping molek??? Cococurv jalan penyelesaianya 👍..Dengar cerita 1 kotak Cococurv ni mampu hilangkan berat sampai 7kg 😱😱😱 Nak tahu betul ke tak betul? Jom tekan link whatsapp Acha.. Acha cerita sampai uollss faham okay 😉 www.wassap.my/601135300386/SayaNakCococurv Atau folow ig @cococurv_muar Cc @cococurvjohor.honeyda @cococurv.malaysia.official @cococurv.chocofit.malaysia @produkkuruspower @chocofitjohor.honeyda @cococurvhq #teamchocofithoneyda #teamcococurvacha #teamcococurvemy #cococurvcodmuar #cod #postage #singapore #indonesia #batupahat #batam #misikurus2020 #dropshipwanted #miniagentwanted #agentwanted #projekkurus2020 #cococurvhq #cococurvofficial #cococurvoriginal #kitajagakita #rayadirumah


0💬Normal

Salam Jumaat... . . Resepi Masakan Terbaik Dan Sihat Untuk Keluarga.... . . Projek Kurus Selepas Raya 2020.. . . #projekkurus2020 #cabarankurusonline #pemakanansihat #coachkurusonline #dietfood #masakapahariini


1💬Normal

Next Page