#tipscantik

*🍫 COCO FLAVOUR & COFFE 🍫* . . Perhatian ‼️ PASTIKAN ORYGINAL BELI DENGAN AGENT YANG ADA (stok kami semua original ) . . ☕Minuman berperisa coklat PALING SEDAP DI DUNIA ! KEBERKESANAN LUAR BIASA ! . . 🎉Membantu menurunkan berat badan 3 4 5kg 1 minggu. 🎉Membakar lemak & kalori dengan pantas 🎉Meningkatkan metabolisma dengan selamat 🎉Mengurangkan selera makan – ni mesti ramai yang suka dan memang ada benarnya 🎉Mencantikkan kulit 🎉Membuang toksin & mengempiskan perut 🎉Mengecilkan pinggang, dan fit kan badan 🎉Mengurangkan masalah kolesterol dan risiko diabetes. . . 📦1 BOX 15 SACHET RM89sm/ Rm99ss ❗❗❗❗❗❗❗ . . SEKARANG TENGAH PROMO HARGA #RM170 (📦 COCO/COFFEE) . . #RM170 #RM170 #RM170 . . 📣 POS SCHA TANGGUNG GUYSE !!! . . 📎CARA MINUM 🎀 Minum pagi 1 sachet time breakfast 🎀 1 sachet dibancuh bersama 150ml air panas atau suam 🎀Jangan lupa banyakkan minum air kosong . . Bawah koment ada link jom oder skrg 👇🏻👇🏻👇🏻 Nak kurus tapi tak sabar??? Dengan #cocotrim kurus sihat Tanpa perlu berlapar. . @naddrybeaute_kuantan / 0179731578 @naddrybeaute_kuantan / 0179731578 @naddrybeaute_kuantan / 0179731578 . . #naddrybeaute #cocotrim #bellylove #coffeetrim #nadiyahshahab #kuruscepat #kurussihat #produkviral #kurusberkesan #bellaastilah #pkppromosi #viralpost #slimwhite #kurusputih #ramping #jawatankosong #agentdiperlukan #jutawan #janapendapatanlumayan #produkviral #produkkurus #atkindiet #workoutchallenge #kurussebelumraya #zulinaziz #tipscantik #produkkurus #detox #fatburnermalaysia #cocotrimlovers


0💬Normal

4 helai RM100 BOLEH CAMPUR 👉🏻 #pilih4RM100byMyra . . Nora blouse #NoraBlouseMyra 1 PCS RM35 2 PCS RM50 3 PCS RM75 4 PCS RM100 Postage : *All item exclude postage *Postage fee follow pos laju malaysia rate Material : Crepe Measurement (inch) : Length 25.5 Shoulder 15.5 Sleeve 22 Armhole 17 Bust 38 Hips 40 . . 🥰DM/ Whatsapp 016-9532732 (myraa)/ Click link di bio utk terus ke whatsapp . . #bajubaru #blousebaru #bajucantik #bajumurahcantik #sayajualmurah #blousemurah #bajucantik #blousecantik #bajumurah #cantik #tipscantik #murah #blouse3RM100 #3RM100 #4RM100 #blouse4RM100 #baju4RM100


0💬Normal

4 helai RM100 BOLEH CAMPUR 👉🏻 #pilih4RM100byMyra . . Nora blouse #NoraBlouseMyra 1 PCS RM35 2 PCS RM50 3 PCS RM75 4 PCS RM100 Postage : *All item exclude postage *Postage fee follow pos laju malaysia rate Material : Crepe Measurement (inch) : Length 25.5 Shoulder 15.5 Sleeve 22 Armhole 17 Bust 38 Hips 40 . . 🥰DM/ Whatsapp 016-9532732 (myraa)/ Click link di bio utk terus ke whatsapp . . #bajubaru #blousebaru #bajucantik #bajumurahcantik #sayajualmurah #blousemurah #bajucantik #blousecantik #bajumurah #cantik #tipscantik #murah #blouse3RM100 #3RM100 #4RM100 #blouse4RM100 #baju4RM100


0💬Normal

4 helai RM100 BOLEH CAMPUR 👉🏻 #pilih4RM100byMyra . . Nora blouse #NoraBlouseMyra 1 PCS RM35 2 PCS RM50 3 PCS RM75 4 PCS RM100 Postage : *All item exclude postage *Postage fee follow pos laju malaysia rate Material : Crepe Measurement (inch) : Length 25.5 Shoulder 15.5 Sleeve 22 Armhole 17 Bust 38 Hips 40 . . 🥰DM/ Whatsapp 016-9532732 (myraa)/ Click link di bio utk terus ke whatsapp . . #bajubaru #blousebaru #bajucantik #bajumurahcantik #sayajualmurah #blousemurah #bajucantik #blousecantik #bajumurah #cantik #tipscantik #murah #blouse3RM100 #3RM100 #4RM100 #blouse4RM100 #baju4RM100


0💬Normal

MAKE UP TAK CRACK DGN DEMICA LOTION Pengguna setia #DemicaWhiteningLotion mesti tahu mcm mana Demica Lotion berkesan utk jadikan make up smooth & tak crack. Sape yg kuat berpeluh pn boleh pakai #DemicaWhiteningLotion kat muka. Makin berpeluh makin glowing make up korang!😍 . Sape yang tak nak make up cantik tanpa crack kan 😏 #DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea


0💬Normal

MAKE UP TAK CRACK DGN DEMICA LOTION Pengguna setia #DemicaWhiteningLotion mesti tahu mcm mana Demica Lotion berkesan utk jadikan make up smooth & tak crack. Sape yg kuat berpeluh pn boleh pakai #DemicaWhiteningLotion kat muka. Makin berpeluh makin glowing make up korang!😍 . Sape yang tak nak make up cantik tanpa crack kan 😏 #DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea


0💬Normal

MAKE UP TAK CRACK DGN DEMICA LOTION Pengguna setia #DemicaWhiteningLotion mesti tahu mcm mana Demica Lotion berkesan utk jadikan make up smooth & tak crack. Sape yg kuat berpeluh pn boleh pakai #DemicaWhiteningLotion kat muka. Makin berpeluh makin glowing make up korang!😍 . Sape yang tak nak make up cantik tanpa crack kan 😏 #DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea


0💬Normal

Tips sobella how u did a natural makeup. Not too much put makeup on ur face. Just a natural makeup✨#tipssobella #tipscantik #naturalmakeup #sobelladihati❤️ #jomgunasobella


0💬Normal

4 helai RM100 BOLEH CAMPUR 👉🏻 #pilih4RM100byMyra . . Puteri blouse #PuteriBlouseMyra 1 PCS RM35 2 PCS RM50 3 PCS RM75 4 PCS RM100 Postage : *All item exclude postage *Postage fee follow pos laju malaysia rate Material : Crepe Other : •Functional front button and at cuff •Off shoulder style Measurement (inch) : Length 24.5 Shoulder 20 Sleeve 16.5 Bust 42 Hips 42 . . 🥰DM/ Whatsapp 016-9532732 (myraa)/ Click link di bio utk terus ke whatsapp . . #bajubaru #blousebaru #bajucantik #bajumurahcantik #sayajualmurah #blousemurah #bajucantik #blousecantik #bajumurah #cantik #tipscantik #murah #blouse3RM100 #3RM100 #4RM100 #blouse4RM100 #baju4RM100


0💬Normal

4 helai RM100 BOLEH CAMPUR 👉🏻 #pilih4RM100byMyra . . Puteri blouse #PuteriBlouseMyra 1 PCS RM35 2 PCS RM50 3 PCS RM75 4 PCS RM100 Postage : *All item exclude postage *Postage fee follow pos laju malaysia rate Material : Crepe Other : •Functional front button and at cuff •Off shoulder style Measurement (inch) : Length 24.5 Shoulder 20 Sleeve 16.5 Bust 42 Hips 42 . . 🥰DM/ Whatsapp 016-9532732 (myraa)/ Click link di bio utk terus ke whatsapp . . #bajubaru #blousebaru #bajucantik #bajumurahcantik #sayajualmurah #blousemurah #bajucantik #blousecantik #bajumurah #cantik #tipscantik #murah #blouse3RM100 #3RM100 #4RM100 #blouse4RM100 #baju4RM100


0💬Normal

4 helai RM100 BOLEH CAMPUR 👉🏻 #pilih4RM100byMyra . . Puteri blouse #PuteriBlouseMyra 1 PCS RM35 2 PCS RM50 3 PCS RM75 4 PCS RM100 Postage : *All item exclude postage *Postage fee follow pos laju malaysia rate Material : Crepe Other : •Functional front button and at cuff •Off shoulder style Measurement (inch) : Length 24.5 Shoulder 20 Sleeve 16.5 Bust 42 Hips 42 . . 🥰DM/ Whatsapp 016-9532732 (myraa)/ Click link di bio utk terus ke whatsapp . . #bajubaru #blousebaru #bajucantik #bajumurahcantik #sayajualmurah #blousemurah #bajucantik #blousecantik #bajumurah #cantik #tipscantik #murah #blouse3RM100 #3RM100 #4RM100 #blouse4RM100 #baju4RM100


0💬Normal

PUTIH DALAM 10 SAAT Dlm kereta pun sempat je apply #DemicaWhiteningLotion. Senang sgt sbb hanya perlu spray kat tempat nak nampak putih, then ratakan sampai meresap ke dlm kulit. Terus nampak mcm kulit asal tanpa bercapuk 💃🏻 . Sape nak putih dgn #DemicaWhiteningLotion cepat komen “DM” now! #DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicamiri #demicalawas #demicalimbang #Demicasarawak #teamsofia #teamdijapower


0💬Normal

. Senengnya dapetin cara baru agar bisa cantik tanpa foundation :) . Eh kaka fabilova tau juga tipsnya? Gak usah deh yah, kaka kan udah cantik. Jadi gak usah dibaca kelanjutannya. Aku mau cerita untuk diriku sendiri aja. . Eh masih di baca juga.. bandel yah kaka 😅. Kalau masalah cantik aja, keponya maksimal. . Cantik seketika itu, ternyata ada tips terbarunya lho. Salah satunya, yaitu dengan mengaplikasikan fabil satin finish loose powder dengan benar. . Jadi yah kak, sebelum pakai loose powder itu jangan lupa double cleansing dulu yah. Bahkan kalo bisa, kamu pakai toner juga. . Setelah wajah dan tangan kamu bersih, baru deh aplikasikan loose powder dengan sponge yang ada atau brush yang kaka punya. . Kemudian tap-tap deh loose powdernya ke seluruh wajah secara merata. Di "tap-tap" yah bukan digeser-geser. Biar loose powdernya makin sempurna menempel dan menyerap di wajah kaka fabilova. . Abis itu kaka ngaca deh, keliatan gak tuh wajah kamu beda ? Jadi cerahan kan ? . Kalau wajah kaka terasa ringan, lembut, cerah, dan loose powdernya nempel lama, itu tandanya kaka sudah benar pakainya ;) . Selamat mencoba yah bagi yang belum, semoga kaka makin cantik saat lebaran nanti. Aamiin :) . . . #fabilbeauty #yourtrullybeauty #fabilova #kosmetikfabil #lipcream #loosepowder #daycream #fabilhandgel #produkkecantikan #tipskecantikan #kecantikanwajah #kecantikankulit #ragamkecantikan #infokencatikan cantikalami #tipscantik #cantiksehat #tutorialmakeup #makeupnatural #belanjadarirumah #dirumahajadulu #dirumahsaja


0💬Normal

. Senengnya dapetin cara baru agar bisa cantik tanpa foundation :) . Eh kaka fabilova tau juga tipsnya? Gak usah deh yah, kaka kan udah cantik. Jadi gak usah dibaca kelanjutannya. Aku mau cerita untuk diriku sendiri aja. . Eh masih di baca juga.. bandel yah kaka 😅. Kalau masalah cantik aja, keponya maksimal. . Cantik seketika itu, ternyata ada tips terbarunya lho. Salah satunya, yaitu dengan mengaplikasikan fabil satin finish loose powder dengan benar. . Jadi yah kak, sebelum pakai loose powder itu jangan lupa double cleansing dulu yah. Bahkan kalo bisa, kamu pakai toner juga. . Setelah wajah dan tangan kamu bersih, baru deh aplikasikan loose powder dengan sponge yang ada atau brush yang kaka punya. . Kemudian tap-tap deh loose powdernya ke seluruh wajah secara merata. Di "tap-tap" yah bukan digeser-geser. Biar loose powdernya makin sempurna menempel dan menyerap di wajah kaka fabilova. . Abis itu kaka ngaca deh, keliatan gak tuh wajah kamu beda ? Jadi cerahan kan ? . Kalau wajah kaka terasa ringan, lembut, cerah, dan loose powdernya nempel lama, itu tandanya kaka sudah benar pakainya ;) . Selamat mencoba yah bagi yang belum, semoga kaka makin cantik saat lebaran nanti. Aamiin :) . . . #fabilbeauty #yourtrullybeauty #fabilova #kosmetikfabil #lipcream #loosepowder #daycream #fabilhandgel #produkkecantikan #tipskecantikan #kecantikanwajah #kecantikankulit #ragamkecantikan #infokencatikan cantikalami #tipscantik #cantiksehat #tutorialmakeup #makeupnatural #belanjadarirumah #dirumahajadulu #dirumahsaja


0💬Normal

Tips cantik di rumah ala SR12❤️ Yuk kita cek bareng apa sih yang harus kita perhatikan agar tetap cantik di rumah. Biarpun di rumah harus tetap cantik ya.😍 . . @sr12skincare_herbal . . #tipscantik #tipscantikalami #innerbeauty #kulitterawat


0💬Normal

Tips cantik di rumah ala SR12❤️ Yuk kita cek bareng apa sih yang harus kita perhatikan agar tetap cantik di rumah. Biarpun di rumah harus tetap cantik ya.😍 . . @sr12skincare_herbal . . #tipscantik #tipscantikalami #innerbeauty #kulitterawat


0💬Normal

Tips cantik di rumah ala SR12❤️ Yuk kita cek bareng apa sih yang harus kita perhatikan agar tetap cantik di rumah. Biarpun di rumah harus tetap cantik ya.😍 . . @sr12skincare_herbal . . #tipscantik #tipscantikalami #innerbeauty #kulitterawat


0💬Normal

Tips cantik di rumah ala SR12❤️ Yuk kita cek bareng apa sih yang harus kita perhatikan agar tetap cantik di rumah. Biarpun di rumah harus tetap cantik ya.😍 . . @sr12skincare_herbal . . #tipscantik #tipscantikalami #innerbeauty #kulitterawat


0💬Normal

Tips cantik di rumah ala SR12❤️ Yuk kita cek bareng apa sih yang harus kita perhatikan agar tetap cantik di rumah. Biarpun di rumah harus tetap cantik ya.😍 . . @sr12skincare_herbal . . #tipscantik #tipscantikalami #innerbeauty #kulitterawat


0💬Normal

Tips cantik di rumah ala SR12❤️ Yuk kita cek bareng apa sih yang harus kita perhatikan agar tetap cantik di rumah. Biarpun di rumah harus tetap cantik ya.😍 . . @sr12skincare_herbal . . #tipscantik #tipscantikalami #innerbeauty #kulitterawat


0💬Normal

Biar Fresh Sepanjang Hari 😊 . Inilah 3 produk andalan yang mungkin bisa kamu gunakan untuk menunjang tampilan freshmu sepanjang hari 😊 . Fabil Day Cream Glow Peach, cukup kamu blend menggunakan jari tangan, daycream ini bisa membantu mengcover wajah dan membuatnya tampak lebih glowing. . Fabil Loose Powder, membantu mengontrol sebum dan membuatkan wajah kamu terlihat lebih cerah. . Fabil Lip Cream, membantu mempercantik bibir, pipi, dan juga kelopak matamu. . . . . #fabilbeauty #yourtrullybeauty #fabilova #kosmetikfabil #lipcream #loosepowder #daycream #fabilhandgel #produkkecantikan #tipskecantikan #kecantikanwajah #kecantikankulit #ragamkecantikan #infokencatikan cantikalami #tipscantik #cantiksehat #tutorialmakeup #makeupnatural #belanjadarirumah #dirumahajadulu #dirumahsaja


0💬Normal

Next Page