#trustedagent

Ramai customer bila sekali try lipmatte Sobella terus jatuh cinta and repeat beli. First sebab color Sobella semua cantik ya Allah sampai rasa nak kumpul semua collection tau. Second, texture dia tu serious best tau. Bila pakai tak rasa berat. Ringan je bibir macam tak pakai apa apa tau🧚🏼‍♀️🧚🏼‍♀️ Third, for sure la sebab dia honey lipmatte, so we alls tak risau bibir we alls kering ke terkopek 😎 . #sobella #sobellacosmetics #sobellalipmatte #kekasihlipmatte #makeup #makeupartis #makeupraya2020 #makeuppengantin #makeupmurah #muamalaysia #liptinteudora #produkkecantikan #wanitacantik #kosmetik #kosmetikmurah #agenwanted #dropship #youcanduit #sayajual #terapiinstagram #neelofa #raya2020 #trustedagent #lipmatte #lipmattemalaysia #lipmattemurah #lipmatteviralmalaysia #lipcream #lipcreammatte #lipcreammurah


0💬Normal

Apa yang bestnya liptint Sobella ni ?? First warna dia yang pekat, sangat menjimatkan. You guys calit sikit je terus berseri seri tau 😍😍 So dia lebih tahan lama la kan secara logiknya 🤩 Second, dia diperbuat oleh madu asli untuk rawat bibir kering dan pecah tau. So jangan risau la lepas ni mesti bibir korang lebih smooth gitu 😉 . #sobella #sobellacosmetics #sobellalipmatte #kekasihlipmatte #makeup #makeupartis #makeupraya2020 #makeuppengantin #makeupmurah #muamalaysia #liptinteudora #produkkecantikan #wanitacantik #kosmetik #kosmetikmurah #agenwanted #dropship #youcanduit #sayajual #terapiinstagram #neelofa #raya2020 #trustedagent #lipmatte #lipmattemalaysia #lipmattemurah #lipmatteviralmalaysia #lipcream #lipcreammatte #lipcreammurah


0💬Normal

Anda ada masalah lipas dalam kereta? Jom tengok video ni #killitpahang #killitKuantan #killitmalaysia #pakarpembunuhlipasno1 #trustedagent #originalproduk #viral


0💬Normal

When you’re grilling this season, remember to never allow children or pets around your grill while it is lit. Once you’re finished cooking, your grill will remain hot for at least an hour after you’re done! #BronsonBuzz #Waltham #WalthamMA #EverettandSonsInsurance #Insurance #InsuranceAgent #TrustedAgent #TrustedInsurance #TrustedInsuranceAgent #GetAQuote #GetAPolicy


0💬Normal

Assalamualaikum semua morning..😍 FarhanaCoway nak maklumkan, pembelian untuk penapis air NEO dihentikan seketika. Manakala bagi penapis udara LOMBOK II pembelian terakhir adalah pada hari ini sebelum 12 tengahari. #trustedagent #pemasanganseluruhmalaysia FarhanaCoway Woongjin Coway (Malaysia) Sdn. Bhd. 0126749377


1💬Normal

Siapa yang belum ada lagi 3 BERADIK ni angkat tangan 🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️ . Rugilah kalau tak beli 3 Beradik ni... Sebab : . 1. Setiap satu flavour ada bau & rasa yg berbeza - kena try sendiri. 2. Warna yg dihasilkan sgt cantik 3-3 flavour ni. 3. Boleh tukar-tukar flavour setiap hari 🤗. 4. Jimat sehingga 4 bulan. . Harga memang sangat BERBALOI - RM165 dapat 3 flavour ni & ada something special dari cik nonie tau 😍😍😍 . . . ANDA BERMINAT FARAALIPBUTTER BOLEH WSAP ⬇️⬇️⬇️ ☎ Whatsapp ⏩ 013-941 2792 . ☎ Whatsapp ⏩ 013-941 2792 . ☎ Whatsapp ⏩ 013-941 2792 . . . . 🌸 Boleh terus klik link whatsapp kat profile bio @secretlipbutter , lagi senang 😉 . . 🚙🚘 FREE COD. 🌸 SEKITAR KUALA TERENGGANU. 📮📦 POS pon boleh ✌🏼 . . #sayajualsayapakai #sayajualfaraalipbutter #faraalipbutter #faraahanimbeauty #faraalipbuttersquad #faraalipbutteragent #trustedagent #faraalipbutterterengganu #faraalipbutterkualaterengganu #faraalipbutterkemaman #faraalipbutterkuantan #faraalipbutterkelantan #PrettySyndicateFamily #secretlipbutter #bibirpink #bibirsihat #bibirlembap #lipcare #lipbutter#lipbuttermurah #lipbalm #lipbalmmalaysia #produktempatan #produkviral #produkmalaysia #faraalipbuttercaramelmintrosegold #faraalipbutterorchidvanilla #faraalipbuttercherryvelvet #faraalipbuttercoralpeach


0💬Normal

🥰AMANI(tudung hijau) - Lipmatte Carol 🥰NAJWA(tudung peach) - Lipmat Acik+Maknjang 🥰Me(tudung merah) - Lipmatte Tail Foundation,cod Dark Klik di BIO untuk whtapp. Ready STOCK! SATU KEKASIH CUKUP KE❓❓ Kalau lipmatte atau foundation KEKASIH ni confirm tak cukup satu ok‼ 💰Harga Lipmatte SM RM39 / SS43 Foundation SM49 / SS53 📦Postage Add SM RM9 / SS RM12/RM14/RM16 📦POS (ke mana saja), COD (kuala lumpur, ampang dan berdekatan) n boleh PICKUP sendiri (ampang, setapak jaya dan berdekatan) #spoiledbratcosmetics2015 #anakmanjanakal #softlens #makeupmurah #kekasihhq #kekasihlipmatte #themelvinscircle #teamkekasihmakteh #makeupmurah #muamalaysia #samtilla #produkkecantikan #kosmetik #agenwanted #bibircantik #youcanduit #sayajual #terapiinstagram #neelofa #trustedagent #lipmatte #lipmattemalaysia #lipmattemurah #lipmatteviralmalaysia #lipmatteviral #lipmatteliquid #lipmattetahanlama #lipcream #lipcreammatte #lipcreammurah


0💬Normal

🥰AMANI(tudung hijau) - Lipmatte Carol 🥰NAJWA(tudung peach) - Lipmat Acik+Maknjang 🥰Me(tudung merah) - Lipmatte Tail Foundation,cod Dark Klik di BIO untuk whtapp. Ready STOCK! SATU KEKASIH CUKUP KE❓❓ Kalau lipmatte atau foundation KEKASIH ni confirm tak cukup satu ok‼ 💰Harga Lipmatte SM RM39 / SS43 Foundation SM49 / SS53 📦Postage Add SM RM9 / SS RM12/RM14/RM16 📦POS (ke mana saja), COD (kuala lumpur, ampang dan berdekatan) n boleh PICKUP sendiri (ampang, setapak jaya dan berdekatan) #spoiledbratcosmetics2015 #anakmanjanakal #softlens #makeupmurah #kekasihhq #kekasihlipmatte #themelvinscircle #teamkekasihmakteh #makeupmurah #muamalaysia #samtilla #produkkecantikan #kosmetik #agenwanted #bibircantik #youcanduit #sayajual #terapiinstagram #neelofa #trustedagent #lipmatte #lipmattemalaysia #lipmattemurah #lipmatteviralmalaysia #lipmatteviral #lipmatteliquid #lipmattetahanlama #lipcream #lipcreammatte #lipcreammurah


0💬Normal

🥰AMANI(tudung hijau) - Lipmatte Carol 🥰NAJWA(tudung peach) - Lipmat Acik+Maknjang 🥰Me(tudung merah) - Lipmatte Tail Foundation,cod Dark Klik di BIO untuk whtapp. Ready STOCK! SATU KEKASIH CUKUP KE❓❓ Kalau lipmatte atau foundation KEKASIH ni confirm tak cukup satu ok‼ 💰Harga Lipmatte SM RM39 / SS43 Foundation SM49 / SS53 📦Postage Add SM RM9 / SS RM12/RM14/RM16 📦POS (ke mana saja), COD (kuala lumpur, ampang dan berdekatan) n boleh PICKUP sendiri (ampang, setapak jaya dan berdekatan) #spoiledbratcosmetics2015 #anakmanjanakal #softlens #makeupmurah #kekasihhq #kekasihlipmatte #themelvinscircle #teamkekasihmakteh #makeupmurah #muamalaysia #samtilla #produkkecantikan #kosmetik #agenwanted #bibircantik #youcanduit #sayajual #terapiinstagram #neelofa #trustedagent #lipmatte #lipmattemalaysia #lipmattemurah #lipmatteviralmalaysia #lipmatteviral #lipmatteliquid #lipmattetahanlama #lipcream #lipcreammatte #lipcreammurah


0💬Normal

dah sebulan amalkan eat clean, sampai semua benda nak makan pun hold dulu. niat dalam hati memang teringin nak makan itu ini. 😭 bukan tu saje, hari2 pergi turun padan jogging sana sini, exercise teruk dah macam takde hari esok, sampai rasa nak give up. tapi memikirkan baju baju lama dah tak muat. ku gagahkan diri jugak buat semua ni. cukup sebulan tengok penimbang turun 1kg je. apoo? rupanya toksin penuh dalam badan. memang mimpi la nak turun banyak. mujur la ada booster klubna laleh ni, bukan takat detoks badan awak yang penuh toksin tu, yang paling best minum kopi beras perang ni kenyng dia macam makan nasi 3 pinggan! please la cuba kalau tak caya. nak order? whatsapp cepat #trustedagent #klubnalaleh #teamkaksya #produkkurusberkesan #ubatkurusmurah #ubatkurusberkesan #kopikurus #kuruscepat #kurusmudah #kurussebelumraya #klubnalalehoriginal #kurusselamat #kurusdalamduaminggu #kevinzahri #produkviral #produkkurusviral #petuakurus #tipskuruscepat #tipskurusmudah #petuakuruscepat #kurussebelumraya #tehkurus #kctadvance #teamkaksya #tehkurusmurah#tehkurusviral #produkkurusselamat #ribazar #kitajagakita #dudukrumah #malaysia2020 #kurussebelumkahwen


0💬Normal

Yang nak join kutu emas916 ✅ RM100 x 10bulan ade 4 kekosongan ✅ RM150 x 10bulan ade 7 kekosongan Tekan link kat atas tu laju laju tau😘😘😘 fast respon🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♀️ #kutuemas916 #kutuemas916online #trustedagent #emas916


0💬Normal

Yang nak join kutu emas916 ✅ RM100 x 10bulan ade 4 kekosongan ✅ RM150 x 10bulan ade 7 kekosongan Tekan link kat atas tu laju laju tau😘😘😘 fast respon🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♀️ #kutuemas916 #kutuemas916online #trustedagent #emas916


0💬Normal

Yang nak join kutu emas916 ✅ RM100 x 10bulan ade 4 kekosongan ✅ RM150 x 10bulan ade 7 kekosongan Tekan link kat atas tu laju laju tau😘😘😘 fast respon🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♀️ #kutuemas916 #kutuemas916online #trustedagent #emas916


0💬Normal

Yang nak join kutu emas916 ✅ RM100 x 10bulan ade 4 kekosongan ✅ RM150 x 10bulan ade 7 kekosongan Tekan link kat atas tu laju laju tau😘😘😘 fast respon🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♀️ #kutuemas916 #kutuemas916online #trustedagent #emas916


0💬Normal

LAURA KURUNG . Dewasa : RM129 + RM6 Kanak kanak : RM89 + RM6 Combo SPECIAL DEALS : RM210 + POSTAGE PERCUMA (jimat RM20) . 💕 Corak cantik and sweet dgn pastel color 💕 Simple but nice 💕 Boleh sedondon ibu dan anak 💕 Bf friendly . #trustedagent #sayajual #sayajualkurung #bajukurung #bajukurungmurah #kurungbatik #bazaarpaknil #kurungmalaysia #bajukurungmalaysia #bajukurungmalaysia #lilyluxekurung #sayajualbaju #bajumurah #bajumalaysia #sayajualblouse #blousemurah #2018 #fashion #fashionmalaysia #kedaimalaysia #bazaarpaknil #lycagent #lycdropship


0💬Normal

LAURA KURUNG . Dewasa : RM129 + RM6 Kanak kanak : RM89 + RM6 Combo SPECIAL DEALS : RM210 + POSTAGE PERCUMA (jimat RM20) . 💕 Corak cantik and sweet dgn pastel color 💕 Simple but nice 💕 Boleh sedondon ibu dan anak 💕 Bf friendly . #trustedagent #sayajual #sayajualkurung #bajukurung #bajukurungmurah #kurungbatik #bazaarpaknil #kurungmalaysia #bajukurungmalaysia #bajukurungmalaysia #lilyluxekurung #sayajualbaju #bajumurah #bajumalaysia #sayajualblouse #blousemurah #2018 #fashion #fashionmalaysia #kedaimalaysia #bazaarpaknil #lycagent #lycdropship


0💬Normal

One of my feberet kaler dalam #MYLEAMOISTURIZINGLIPMATTE. Entah kenapa piqah suka warna yg nampak seakan akan ada dua warna macam kode Orchids ni. Kalau korang perhati betul², warna Orchids adalah gabungan purple pink💋💋 . Ayu sangat kalau kanak², anak dara even mak dara sekalipun pakai Orchids ni tau. www.wassap.my/60145158672 . #MYLEA #Piqah1394 #TrustedAgent #GiantKT #KualaTerengganu


0💬Normal

Hi bubbles! I bagi teaser sikit ye about the products yg I bakal up kan kat page ni in the future. Mesti ramai yang dah kenal atau pernah dengar pun pasal produk ni kan? Young & Glow foundation ni memang one of the best foundations out there by our local brands. Dah la kualiti dia best, harga pula berbaloi baloi! Save ni for future reference tauuu 😘 P/S: Siapa yg nak grab ni boleh DM or whatsapp I laju2 (link di bio). Jangan tunggu lama2, nanti stock habis rugiiii #neelofaxmamasab #youngglowxmamasab #lipstickmamasab #mamasabbakery #neelofaxmamasabkuantan #mamasabkuantan #mamasabwarrior #trustedseller #trustedagent #mamasabkuantan #teammamasab #foundation #lipstick #cosmetics


0💬Normal

HYE HAMPA , CUTI CUTI PLAN BUAT ACTIVITI APA JA? JANGAN LUPA #kitajagakita . Jaga jarak,pakai sanitizer, pakai mask😘 . . Hampa yang mana berminat nak jadi agent dropship pon boleh, laju laju PM hakak nahh.. hakak balas sepantas kilat .. Jum QAMAI-QAMAI ORDER KEKASIH . . Sebarang pembelian, sila klik link kat bio @kekasih.bandaralorsetar ATAU WhatsApp👇🏻 . . 📲011-3710 4702/ 019-4378919 📲011-3710 4702/ 019-4378919 📲011-3710 4702/ 019-4378919 . . COD🚙setiap hari seluruh PEKAN ALOR SETAR, JITRA, MERGONG , HUTAN KAMPUNG, POKOK SENA, PENDANG dan POSTAGE📮ke seluruh Malaysia . #kekasih #themelvinscircle #teamkekasihmakteh #kekasihlipmatte #makeup #kekasihbatin #kekasihzahir #makeuppengantin #makeupmurah #muamalaysia #kekasihraya #kekasihtetapraya #kosmetik #kosmetikmurah #agenwanted #dropship #youcanduit #sayajual #kalutsungguhraya #neelofa #trustedagent #lipmatte #lipmattemalaysia #lipmattemurah #lipmatteviralmalaysia #lipcream #lipcreammatte #lipcreammurah #kekasihalorsetar


0💬Normal

Freshlah airfreshner ! Somel kan. Eh freshlah toyota. Haah gais honda, proton and produa pun ada 😘 #kenapafreshlah #lebihwangi #lebihfresh #lebihjimat #bodyperfume #airfreshner #trustedagent #malaysiaperfume


0💬Normal

Freshlah body perfume nie senang nak bawa gais. Datang dalam pelbagai jenis size. Postage tak termasuk harga, depends dengan berat perfume uols ! #kenapafreshlah #lebihwangi #lebihfresh #lebihjimat #bodyperfume #airfreshner #trustedagent #malaysiaperfume


0💬Normal

Next Page